Miért nézik le az olyan anyukákat akik nem vesznek a babának felesleges dolgokat? Pl: orszívó, pelenkázó, légzésfigyelő, bababútor.
Kérdésedre visszatérve:
szerinted akkor, ha a kisbabád náthás, mivel szívod ki az orrváladékot az orrából? De most tényleg, kíváncsi vagyok, mert ami még lehetséges az a régi bevállt módszer: te szívod ki a száddal, de gondolom ilyen azért nem csinál senki.
Pelenkázni az ágyon is lehet ez oké.
Bababútor. Ez sem kell. De ugye egy kiságy is bababútor. Akkor a szülőkkel alszik a csecsemő. Oké, így is jó, mert így is fel lehet egy gyereket nevelni.
Légzésfigyelőt használtan is lehet venni nem sok pénzért, aki idegeskedőbb anyuka, vagy baj volt a babával biztonság kedvéért ezt is beszerezheti.
Egy gyermekhez minden képpen pénz kell. Még a mosható pelenkát is meg kell venni egyszer.
De még mindig az orrszívónál tartok: ha neked felesleges kiadni ezért 1500Ft-ot, akkor mennyi pénzt fogsz majd kifizetni ha a felgyülemlett váladékok miatt rámegy az arcára, fülére, fülgyulladást kap, aztán vehetet a méregdrága gyógyszereket, antibiotikumot......
orrszívó volt több fajta is mire kitaláltuk melyik a legjobb
pelenkázó komód is de nem használtuk pelenkázásra :-)
légzésfigyelő nem volt (az elsőnél gyereknél 2 hétig de mivel állandóan beriasztott feleslegesen is kivágtam)
bababútor - csak egy kiságy de abból a nagyobb fajta + a komód a ruháinak
szal én nem nézem le aki nem beszi
nem mindenikek van 1 millája a gyerekre még születés előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!