Miért hízott 4 hós babám csak 120g-ot az elmúlt 4 hétben?
Figyelt kérdés
Anyatejes,nyugodt baba,kevés lenne a tejem vagy mi lehet a probléma?
Gondolom sírna ha éhes nem??
Amíóta szívja az úját mintha kevesebbet enne,létezik hogy emiatt nem éhes vagy ez elég neki?
2013. jún. 28. 19:59
1/2 anonim válasza:
Szia, az én babám is 4 honapos és az elmult honapban 550 grammot hizott és én még azt is keveseltem, mert eddig minden honapban 1 kilot nött a sulya...
Azt mondja a védönöm és a gyerekorvos is, hogy ilyenkor már nem olyan mértékü a sulygyarapodás, mint az elején.
Mindettöl függetlenül az a 120 gramm egy honap alatt tényleg elég kevésnek tünik.
Lehet kevés már neki az anyatej, sajnos én is 3 honapos kora körül kezdtem el neki tápi kiegészitést adni, mert éreztem, hogy már nem elég neki csak az anyatej!
2/2 anonim válasza:
Akkor lassul le ennyire a súlygyarapodás, miután megduplázza a baba a súlyát. Ha pedig kis súlyú, akkor adjál neki a szopi mellé tejpépet. Nem eröltetném s tápszert, ha amúgy van tejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!