Volt már, hogy hagytátok sírni a babátokat, egészen addig, hogy elhallgatott?
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen "népszerű" kérdést sikerült feltennem, köszi a sok biztatást, ellenvéleményt!
Ott tartottam, hogy kifáradt a sírásba és elaludt...20 percre!!! Sírva ébredt, felvettem, a Tőletek a 20 perc alatt gyűjtött energiámmal sikerült kicsalnom belőle 1-2 mosolyt, de még nem volt az igazi. Előrehoztam a pancsit, amit imád, onnantól már sokkal jobban ment minden. 8 körül majdnem bealudt, de mégsem, bepótolta a ma kimaradt virgonckodást :) Most tettem le aludni.
Holnap este már lesz segítségem: férjem, anyukám. Remélem, jobb napunk lesz, bár 4 hós oltásra viszem! És bízom benne, hogy vasárnap nem lesz front:) Köszi 18:41 (?)-es!
Először tettem ilyet, és remélem utoljára. Szeretem.
Lesz még ilyen. Nálam pár szabály van. Mikor elkezdi dörzsizni a szemét, akkor irány az ágy. Uis ha akkor nem teszem le, akor lesz belőle ez a nyűgös vok, qrva álmos, mégse tudok elaludni féle sírás. Magyarul: túlpörög... na, olyankor irtóra tud szenvedni. A másik pedig, h ha leteszem és nem hagyja abba a sírást ill. úgy sír amiről tdom, h vmi baj van (már megismerem minden sírását) akkor nyomozok: kakis pelus, éhes még, melege van, foga jön stb. Ha mindent kilőttem és orvosoltam a problémát, akkor onnantól tőlem sírhat, mert az már csak cirkusz.... ilyenor hagyom, h cirkuszoljon... és pár perc múlva alszik, mert tudja, h nem jön a bohóc....
7.5 hós baba anyuja
Tudtam, h az őszinteséget nem díjazza néhány anyuka!:)Lehet lepontozni!:)
Nem vagy rossz anya, és én sem szuper anyuka! Csupán ismerem a gyerekem! Ok nélkül nem sír a baba! Nem győzöm hasngsúlyozni! Szerinted igen??? Akkor ott sajna baj van...Az utolsó válaszíróval egyetértek, ő kiismerte, megoldotta a problémát. A kérdezőnek írom, hogy te is kiismered, tapasztalod párszor még és tudni fogod mit tégy ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!