Volt már, hogy hagytátok sírni a babátokat, egészen addig, hogy elhallgatott?
Az én fiam 3-6 hónapos koráig csak úgy tudott elaludni, ha előtte bőgött egy jó félórát. Olyan fáradt volt. Nem lehetett azzal semmit csinálni. A huga meg sosem sírt.
Ha ő sírhat, te miért ne sírhatnál? Azt hiszed, eltitkolhatsz előtte bármit is?? Vannak frontérzéken y csecsemők is.
Próbáld meg, hagyni, talán mindketten jobban jártok, előbb szabadultok.
Én nem hagytam sírni. Magas vérnyomása volt és kardiológiára is jártunk. Ettől függetlenül nem kapkodtam fel, volt, hogy csak oda ültem a kiságyhoz, vagy magam mellé fektettem.
Elhiszem, hogy ki lehetsz, de ezt a baba érzi és még nyűgösebb. Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj meg nyugodt maradni. Nincs segítséged? Mama, barátnő? Aki csak legalább 1 órára foglalkozik a babával...
nem szabad szerintem se sirni hagyni.
az en bebim is sir, vigasztalhatatlanul, látszolag ok nelkul
de maskepp sir a kezemben meg maskepp ha leteszem.
en nem tudnám sirni hagyni, hogy is neznek utana tukorbe
kerj a nagyiktol segitseget vagy mastol, de ne hagyd sirni :(
ps:en nem pontoztam le senkit, csak aki szinten nem hagyja sdirni, ot fel
egyszer ha megesik persze newm lesz lelki serult, persze, de rendszeresen szerintem nem heyes
szoval nem vagy rossz anya, csak ha mindig ezt csinalod, es nem bant. de te is erzed, hogy az a jo ha felveszed, kulonben nem tetted volna fel ezt a kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!