Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnâtok divatos de inkább...

Tudnâtok divatos de inkább nem hétköznapi ritka neveket írni? Nekem eddig ezek tetszenek.

Figyelt kérdés

Lány:Rebeka, Larissza, Ketrin, Lorena

Fiú: Meliton, Miron

2013. jún. 27. 09:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sztem olyan nevet adj a gyerekednek, amit akár lehet becézni is. Egy kis bébinek elég komoly név sztem a Miron és a Meliton ( ez kicsit lányos hangzású sztem ) Nekem személy szerint a fiúban tetszik a Patrik, igaz ezt nem lehet becézni, lányban pedig az Emília :)
2013. jún. 28. 12:22
 22/29 A kérdező kommentje:
Emília nekem is tetszik Emilinek hívnám :)
2013. jún. 28. 13:08
 23/29 anonim ***** válasza:

anita1984

Ezekkel a nevekkel csupán az a baj, hogy ilyen formában nem anyakönyvezhetőek Magyarországon.

Lánynevek pl. Dzsenifer, Kloé, Kiara, Dzsesszika, Vanessza

Fiúk közül pedig Steven az nálunk István! Giuseppe pedig talán francia név.. Sebastian pedig Sebestyén..Mattia, erről fogalmam sincs.

Tehát használható ebből úgy, ahogy leírtad nulla. semelyik.

2013. jún. 28. 14:20
 24/29 anonim ***** válasza:
nagyon okos lehetsz azok utàn hogy a kisherceg nevet engedèlyeztèk csak utànna kène egy kicsit jàrni ès meg kell probàlni kèrvènyezni azt a nevet amita szeretnèl adni a babàdnak.
2013. jún. 28. 16:38
 25/29 anonim ***** válasza:

A lányneveket CSAK ÍGY engedélyezik, ahogy leírtam, ez biztos!

A fiúnevek sem szerepelnek az anyakönyvezhetőek listájában!

2013. jún. 28. 16:41
 26/29 A kérdező kommentje:

Ezek a nevek közül mindegyik adhaó!!

Mivel az utónévkönyvből írtam ki.

Az ismerettségi körömben van Miron nevű fiú

Rebeka nevet miért ne lehetne adni?

2013. jún. 28. 16:51
 27/29 anonim ***** válasza:
én nem a te általad kiírt nevekre írtam, hanem amit anita1984 írt, de oda is írtam, h neki szánom.
2013. jún. 28. 17:05
 28/29 anonim válasza:

Annyira furcsállom, hogy senki nem ad magyar nevet a gyerekének...Ciki, divatjamúlt, vagy mi? Miért az ilyen külföldi nevek hódítanak teret manapság? Sok ismerősöm is úgy van vele, hogy ritka nevet akar adni, de legalább magyart...

Csinszka például?

2013. aug. 5. 15:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Hunor, Magor, Zétény stb. pedig nagyon is hódít mostanság... nekem meg ezek végtelenül erőltetettek
2013. aug. 5. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!