Tudnâtok divatos de inkább nem hétköznapi ritka neveket írni? Nekem eddig ezek tetszenek.
Lány:Rebeka, Larissza, Ketrin, Lorena
Fiú: Meliton, Miron
Dimitra (ebből még csak 1 van az országban)
Mici :)
Lorena jó, de a többi.. jaj..
Nekem az Adrián- Adriána tetszik.
A vezetéknél meg mondjuk Lakatos??
Ne csinálj már bohócot abból a szerencsétlen gyerekből.
A "divatos" nevek többnyire a tévéből (szappanopera, sikerfilmek) jutnak a kedves szülők eszébe. A nagyszülők meg időnként fél év elteltével se tudják megmondani, hogy is hívják a kisunokát. (Valami sampon....arról szoktam megjegyezni. De várjál csak, mert most nem jut eszembe, melyik az a sampon... Ez elhangzott egy nagypapa szájából!)
Vannak a divatos nevek, amik aztán hétköznapiak lesznek. Ilyen pl. a Kevin, amiből most minden osztályban vagy kettő, vagy a Bence, amiből szintén minden családban van vagy öt. A ritka nevek meg nem divatosak.
Ritka név 2013-ban
Lány: Katalin, Erika, Anna, Mária, Aranka, Ilona,
Fiú: Gyula, Ernő, Béla, László, Imre, György
Garantálom, hogy az iskolában sem lesz még egy belőle, nem hogy az osztályban. :)
És örök divat...
Rebeka szép név szerintem és még a Lorena sem rossz. Ezekből a fiúnevekből nekem egyik sem tetszik.
Egyébként az igaz, hogy az Anna név egyáltalán nem ritka, sőt... én kapásból 3 Annát ismerek aki a lányommal egyidős!
Nem ertem miért kell így letámadni!!!
Nem vagyok cigány nem Lakatos a vezetéknevünk.
Nem ertettem sosem azokat az embereket akik azért bántják az embert mert nem régies nevet akar adni a gyermekenek hanem valami divatosabb eseleg ritkábbat.
Sok ember elzrkózik az újdonságoktól.
Például a Rebekába mi a csúnya???
Miert lenne szerencsétlen agyerekem ha ezek közül választanánk??
Jobb lenne ha Mária, Katalin stb..lenne???
Ha ezek a nevek gázak akkor ezekre mit mondanátok?: Absa? Arzen?? Apor??Ajád??Gara??
És még sorolhatnám...
Sajnalom hogy egy értelmes válszt sem kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!