Tudnâtok divatos de inkább nem hétköznapi ritka neveket írni? Nekem eddig ezek tetszenek.
Lány:Rebeka, Larissza, Ketrin, Lorena
Fiú: Meliton, Miron
az első hozzászóló vagyok
Na figyelj aranyom, lehet az én válaszom nem tetszett neked, de aki a kérdésedre válaszolt, az miért nem értelmes a számodra? Nem egy ilyen választ kaptál!
Aki a Darinkát írta...na arról megint megvan a véleményem, mármint a névről. Nekem is így hívják az egyik ismerősöm, de utálja és meg is fogja változtatni: világ életében csúfolták miatta, nem értették meg pontosan, százszor visszakérdeztek, és nem akar többet sem Mandarinka, sem Dinka lenni. Hát, elég ocsmány név, az biztos.
Kérdező, nekem azok a nevek tetszenek, amiket írtál. A Meliton és Miron kicsit furcsa, de a Darinkánál csak jobb lehet.
Utolsó válaszolo a Lilien is nagyon szép név tetszik :)
Persze mindenkinek más nevek tetszenek.
Csak finoman is lehet irni nem úgy hogy katasztrófa,uristen..
Még jó hogy nem mindenkinek egyforma az izlése mert akkor mindenkinek ugynaz lenne a neve
Ezeknl a ,,neves" kérdéseknél mimdenkit letámadnak!!!
Lány: Rebeka ( de nekem személyszerint a Zina a favorit!!)
Fiú:Ha mindenképpen a két név közül akarsz választani akkor inkább a Miron a nyerő!
Amúgy ne foglalkozz a negatív véleményekkel,mert azt a nevet adod neki amit te szeretnél!:)
szia èn is a te pàrtodon vagyok kèrdezo, mi is a pàrunkkal olyan nevet probàlunk keresni ai nem hètkoznapi. nekunk tetszik mèg fiu:sebastian,steven,mattia,giuseppe
làny: jennifer,cloè,chiara,jessica,vanessa. itt egy pàr hàtha neked is tetszik valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!