Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnâtok divatos de inkább...

Tudnâtok divatos de inkább nem hétköznapi ritka neveket írni? Nekem eddig ezek tetszenek.

Figyelt kérdés

Lány:Rebeka, Larissza, Ketrin, Lorena

Fiú: Meliton, Miron

2013. jún. 27. 09:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%

az első hozzászóló vagyok

Na figyelj aranyom, lehet az én válaszom nem tetszett neked, de aki a kérdésedre válaszolt, az miért nem értelmes a számodra? Nem egy ilyen választ kaptál!

2013. jún. 27. 10:53
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
pedig szerintem én is normálisan válaszoltam. De már látom, hogy felesleges volt...
2013. jún. 27. 11:07
 13/29 anonim ***** válasza:
31%

Aki a Darinkát írta...na arról megint megvan a véleményem, mármint a névről. Nekem is így hívják az egyik ismerősöm, de utálja és meg is fogja változtatni: világ életében csúfolták miatta, nem értették meg pontosan, százszor visszakérdeztek, és nem akar többet sem Mandarinka, sem Dinka lenni. Hát, elég ocsmány név, az biztos.

Kérdező, nekem azok a nevek tetszenek, amiket írtál. A Meliton és Miron kicsit furcsa, de a Darinkánál csak jobb lehet.

2013. jún. 27. 11:09
 14/29 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó vagyok, Darinka nevű kutyát meg lovat is ismerek, na "azoknak" kifejezetten jól áll, de egy embernek... hát katasztrófa.
2013. jún. 27. 11:11
 15/29 anonim ***** válasza:
Lorena még elmegy,többi szörnyű.A fiú nevek meg nem hangzanak túl fiúsnak.Rebeka normális név,de nekem nem tetszik.Lehet különleges neve a kicsinek,de azért arra is kéne gondolni,ne gúnyolják szerencsétlent majd.Lányunk Lilien egyébként,ha lenne még lányunk Aurora vagy Aida lenne.De tetszik a Henrietta is.Fiú nevet nem tudok mondani,főleg nem ritkább félét.
2013. jún. 27. 11:16
 16/29 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolo a Lilien is nagyon szép név tetszik :)

Persze mindenkinek más nevek tetszenek.

Csak finoman is lehet irni nem úgy hogy katasztrófa,uristen..

Még jó hogy nem mindenkinek egyforma az izlése mert akkor mindenkinek ugynaz lenne a neve

2013. jún. 27. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:
Szerintem én is normálisan válaszoltam, na mindegy..
2013. jún. 27. 11:49
 18/29 anonim ***** válasza:
2 vagyok ès te kèrted,hogy különleges nevet szeretnèl èn ezt a kettőt tudom igaz a Micike az egy szar de èn a tieidet sem szóltam le meg mèg egy páran nem bántóan írtak te meg ijeneket írsz vissza!? Hát csak magadat járatod le!
2013. jún. 27. 11:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Ezeknl a ,,neves" kérdéseknél mimdenkit letámadnak!!!

Lány: Rebeka ( de nekem személyszerint a Zina a favorit!!)

Fiú:Ha mindenképpen a két név közül akarsz választani akkor inkább a Miron a nyerő!

Amúgy ne foglalkozz a negatív véleményekkel,mert azt a nevet adod neki amit te szeretnél!:)

2013. jún. 27. 13:36
 20/29 anonim ***** válasza:

szia èn is a te pàrtodon vagyok kèrdezo, mi is a pàrunkkal olyan nevet probàlunk keresni ai nem hètkoznapi. nekunk tetszik mèg fiu:sebastian,steven,mattia,giuseppe

làny: jennifer,cloè,chiara,jessica,vanessa. itt egy pàr hàtha neked is tetszik valamelyik

2013. jún. 27. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!