Mitől lehet piros pötty a szeme fehérjén?
Figyelt kérdés
hívtam a gyerekorvost, azt mondta ráér bevinni holnap is. Járt már így más baba?2013. jún. 26. 17:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem sem kell kétségbe esned. Lehet kezdődő kötőhártya gyulladástól, egy kis gyorsan múló gyulladásig bármi. Lehet húzatott kapott, vagy csak ma kevesebbet ivott. Majd meglátjátok, szerintem holnapra már semmit sem fogsz látni rajta.
2/4 anonim válasza:
nekünk volt már ilyen a sírástól. Oltásra mentünk és a dokinál annyira sírt, hogy csupa pirosos-lilás lett a homloka, meg a szemében is láttam két pici piros pöttyöt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Voltunk orvosnál, azt mondta valószínűleg belement vmi a szemébe. Szemcseppet kaptunk, de csak akkor kell használni, ha nem javul.
2013. jún. 27. 11:05
4/4 anonim válasza:
nekünk pont most van a szemén ilyen.A sírástól elpattant egy kis ér.C vitamin és kálcium ezt írt a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!