Mitől lehet, hogy 6 hónapos babámon hasán, hátán, popsiján és punciján piros kiütés szerű pöttyök jelentek meg?
Mivel fürdetitek?
Mi amikor pöttyösödött, vissza álltunk a gyógyszertári mosdókenőcsre, és Babé testápolóval kentük, el is múlt egy hét alatt kb.
Mi is voltunk vele dokinál, de csak körbe röhögött, hogy melegkiütés, és biztos mosószer, vagy bármi más allergia, ki kell kísérletezni.
Na, kösszépen, nagy segítség volt!
De a Babé testápoló szinte mindenre jó volt eddig (száraz foltjai is voltak).
Nekünk ezek az apró piros kiütések pár nap után ilyen száraz smirgli szerű tapintásúvá tették a hátát, és mikor kenegettük, akkor elmúltak.
Néha a pelus alatt a combjánál meg a kukija körül is szokott lenni, ott meg Neogranormonnal szoktam bekenni vékonyan, attól is elmúlt, de nem tudom, hogy az ugyanaz-e ami a hátán meg a hasán is volt.
Én még mindig a gyógyszertárival fürdetem. És ha nagyon ki van száradva a bőre, akkor neogranormon krémmel szoktam kenni neki.
Nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, de enni sem nagyon akar tegnap óta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!