Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt mindenkinek vannak ilyen...

Itt mindenkinek vannak ilyen "látványos" tünetei?

Figyelt kérdés
Itt mindenkinek van ovulációs vérzése??? Nekem soha nem volt, de még nem is hallottam róla. Ez vmi új dolog? Mint pl a beágyazódásnál a vérzés? Manapság az is megjelenik mindenkinél?? Csak nálam nem? Néha olyanokat olvasok h el se hiszem. Tényleg én nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal?

2013. jún. 25. 17:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat is h érzi a nő h mindkét tüszője megrepedt!! Na azt h érzi meg vki??? Ilyen is van?
2013. jún. 25. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi is évekig próbálkoztunk. Volt több beültetés is és végül mégis spontán lettem terhes. Én is minden tünetet már terhes tünetnek vettem.

De mikor nem jött meg nekem is volt pecsételő vérzésem amire azt hittem, hogy jön meg a mensim. Aztán nem jött meg mégsem és hülyesgböl csináltunk egy tesztet. Életem legboldogabba napja volt az. A kisfiam "csíkja" hamarabb kijött mint a kontroll csík. Utólag esett le, hogy akkor lehetett a beágyazódás.

2013. jún. 25. 18:04
 13/19 A kérdező kommentje:

Őszintén gratulálok nektek :)

De akkor az nem beágyazódásos vérzés lehetett nem? Hanem csak az épp aktuális vérzésedet jelezte a szervezeted. Vagy ha akkor volt a beágyazódás már pozit is teszteltél?

De jó olvasni ilyet h spontán mégis csak sikerült. :) El hiszem h nagyon boldogok voltatok. :) Sok örömöt kívánok nektek!

2013. jún. 25. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb nőnek sem ovus vérzése, sem beágyazódási vérzése sincs.
2013. jún. 25. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Én hallottam, hogy van ilyen, de nekem nem volt.
2013. jún. 25. 19:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességemnél semmi jel csak annyi,hogy "késett" . Másodiknál menzi után pontosan 2 héttel 2 napos vérzésem volt,ott úgy voltam vele,hogy sejtettem,hányingerem volt rá pár napra. Teszt negatív lett. Elkezdtem ételeket kívánni (kókusz golyó pizzával) teszt negatív. 1 héttel késöbb amikor már késett 1 hete csináltam megint tesztet és pozítiv lett. 5 hetes terhesen közölte az orvos(kórházban) hogy méhenkívüli azért nem látható... 1 héttel késöbb másik orvos (sztk) közölte,hogy rendes terhesség. Szóval én éreztem,de mindenki lehülyézett,pedig nem volt tervezve meg nem is akkor terveztük a babát,így nem azért beszéltem be magamnak :)
2013. jún. 25. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! 12-es vagyok!Köszi a gartulát! 10 nap mulva lett gyanus a dolog és akkor teszteltünk pozit!
2013. jún. 25. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Ovulációs vérzésem még nem volt, de minden terhességemnél volt beágyazódásos vérzés. A szakirodalom szerint ez sem kötelező tünet, ahogy a hányinger és a mellfájás, és társaik is egyéniek. Ahány nő, annyi kombináció ugyebár. Hogy "manapság" mi van, azt nem tudom, az első terhességem 2000-ben volt, akkor is volt vérzésem, ami inkább pecsételés volt. Én az akkori szülészet-nőgyógyászat könyvben is azt olvastam, hogy nem gyakori tünet, hanem "előfordulhat", most is ez az álláspont.
2013. jún. 25. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Mikor abbahagytam a fogamzásgátlót (mert belefogtunk a babaprojektbe) mindig voltak ilyen köztes vérzéseim, majd feltűnt, hogy ezek pont félidőben vannak, majd ahogy múlt az idő a gyógyszer elhagyása után, a ciklus 14-16. napján volt egy nap mikor iszonyatosan görcsöltem, és egy kicsit barnáztam is. Nem tudtam mitől lehet, dokihoz mentem, azt mondta, hogy ilyenkor van peteérésem. Ezeken a napokon mindig nagyon "aktívak" voltunk, a 3. hónap után már nem is jött meg.
2013. jún. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!