Miért nem issza meg a vizet? (6hetes)
ha úgy gondolod, hogy szüksége van rá (pl. nincs elég pisi) akkor próbálkozhatsz fecskendővel, nurofenes adagolóval is, abból könnyebb itatni míg meg nem tanulja.
ha igény szerint szoptatsz és minden rendben akkor ne csinálj belőle ügyet, kínálgasd meg gyakran, ha szomjas lesz, majd iszik, de az anyatej szomjoltó is
első vagyok, nálunk is ez volt :(
orvos is azt tanácsolta, hogy 2-3 óránként szoptassam csak, adjak neki vizet.
próbáltuk így is úgy is, végül az infacol vált be, 8 hetes korában elmúlt a hasfájás, kapta az infacolt, de igyekeztem igény szerint szoptatni de úgy, hogy ha nemrég szopizott akkor előbb vízzel kínáltam meg, ha nem kellett cicire tettem.
nehéz megtalálni az egyensúlyt, nekem is mindenki mást tanácsolt, itt is megoszlanak a vélemények.
próbálkozzál, a jó hír az, hogy 3 hónapos kora körül elmúlik a hasfájás, addigra a nyárnak is vége lesz!
addig is kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!