Mennyi vizet adjak két szopi közt ha megszomjazik?
Sosem adtam vizet, ellenben ha kellett fél óránként megszoptattam akár csak pár korty erejéig.
Elég volt neki, sosem száradt ki (csak mert sok tudatlan szereti ezzel riogatni az anyukákat itt).
köszönöm a válaszokat
én rátenném bármikor a cicire,de hiába kezd el inni ha csak szomjas,utána már nem lehet róla levenni és csak eszik és eszik folyamatosan...
Megint megkérdezem, és légyszi válaszoljon, aki lepontozta azt, aki csak anyatejet adott a babájának. Miért? Fáj, hogy nem adtunk neki vizet, és annak ellenére egészséges, vagy miért? Nem azt mondtuk a kérdezőnek, hogy csinálja ő is ezt, csak leírtuk a tapasztalatainkat!
Gondolkodjatok már egy kicsit, hogy miért rossz dolog az anyatejes táplálás, hiszen a legtermészetesebb módja a baba etetésének, itatásának. Ha nem így akarod csinálni nekem nem fáj, de ne kelljen már mentegetőznöm, mert a gyerekem fél évig csak szopizott és mégis egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!