Ajánlanátok esernyőre csukható babakocsit? Ami olcsóbb, de nem esik szét? Végülis csak városi használatra kéne a 17 hónaposomnak.
nem tudom mi számít olcsóbbnak, de nekünk ilyen van. DÖnthető a háttámlája és elég strapabíró.
Én egyszer 2 hetet azzal töltöttem, hogy sportbabakocsit kerestem. Nekem szempont volt, hogy könnyű legyen, mert nem akarok megszakadni, ha buszra hévre lépcsőn fel le cipelem + dönthető legyen, hogy a 6 hónaposom is kényelmesen aludjon benne. Megvettem 3 babakocsit, 2-t eladtam és végül ennél maradtam.
Caretero Gringo
A legkönnyebb és mégis mindent tud. Dönthető, szinte vízszintesig, így nagyon jókat alszik benne a babém. A kupolája szinte befedi a babát, olyan kuckós. 1 hónapja használom, nem esett szét :). Persze nem tudom mennyit bír, de szerintem bírni fogja sokáig. Én nagyon ajánlom, olcsó is, de mégis jobb, mint a drágábbak.
Csak információként vettem Babydesign Handy-t itt az volt a probléma, hogy nem volt eléggé dönthető. Viszont a kupolája marha jó volt!
Vettem még bertony foxyt ami szintén könnyű. Itt a probléma, hogy kicsit előrecsúszott a kisfiam benne. Viszont ennek meg hatalmas a kosara, azt elfogadnám! Ez volt a 2. legjobb egyébként.
Sógornőm a brendonos easygo senso mellett döntött. Ennek előnye, hogy magas a karfája, így nekem jobb lenne (183 cm vagyok), de a kupolája nagyon magasan van nem védi a babát. Ezért én a gringonál maradtam.
Bocsánat hosszú lettem, de remélem segítettem.
2. vagyok, én 17ezerért vettem a gringot - szerintem olcsó. Dönthetőt nem nagyon lehet ennél olcsóbban venni! Szinte teljesen tudja azt, amit a nagy babakocsink. A sima esernyő, ami csak egy anyag és nem dönthető persze, hogy olcsóbb. De ez tényleg mindent tud. Szerintem olcsó.
Mint írtam 3-at vettem, a többi drágább volt, 30e körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!