Hogy mondhat ilyet egy védőnő? Ezt komolyan is gondolja?
Hat hallod ez nem semmi! Nagyon nevetek! :D Elkepzeltem a babat, ahogy ott acsorog egesz ejszaka, hugod meg szundikal mellette. :D Keeeesz!
Na, de, eleg sok vedonot ismerek, egy epuletben tanulok veluk. Az a baj, hogy nagyon keves a ponthatar es igy nincs nagy szelektalas.
Tisztelet a kivetelnek, mert vannak nagyon szorgalmas, okos, kedves vedonok!
Az egyikuk multkor epp azt magyarazta, hogy "milyen hulyeseg mar, hogy meg kell tanulni a textil pelenka hasznalatat, mikor azt mar senki se hasznal". A masik meg, "ennyi baba fogasi technikat minek tudni, ugyis mindenki tudja hogy kell fogni".
Ez nyilvan egyetemenkent eltero, meg embere valogatja, de sajnos teny, hogy sok vedono nem ismeri a sajat szakmajat. Itt azert meg egyszer megjegyzem, hogy tisztelet annak, aki igen!
Istenem, szegény húgod, ez a nő idióta :(
Én védőnőnek tanulok, sajnos nagyon sok gond van már a képzés alatt is. Tényleg alacsony a ponthatár, szelektálás nem nagyon van (amikor még elsőévben körbekérdezték ki miért jött ide, a legtöbb lány azt mondta, hogy "azért, mert a babák olyan cukik"). Igaz, én SOTE-s vagyok, tehát szerencsére vannak nehéz tárgyak, amik valamennyire kiszórják a nem odaillőket (vidéki védőnő szakokról még rosszabbak a tapasztalatok), de sajnos nem eléggé... És persze ott van az a sok régi védőnő, akik egyszerűen nem hajlandóak haladni a korral, és frissíteni a tudásukat, amivel az egész szakma becsületét rontják :(
Megjegyzés egy előző válaszadóhoz: magam fölül is leveszem az ilyen díszeket, nemhogy a babám fölül, szóval ebben igaza volt...
Uha- bocsi, de számomra hihetetlen, hogy egy baba 7hósan jár, és 4,5hósan ül! Nem mondom hogy nem igaz, csak az én kicsim meg mindent inkább később csinált... így csak ámolok ezeken az infókon!!
gratulálok a babákhoz, nagyon ügyesek, a kérdző huga kislánya is az!!
:)))
És tényleg vannak érdeked védőnők, én is találkoztam már egypárral!!! :)))
mekkora egy ...! ezek után nem érdemes bármiben is hallgatni rá, kivéve a tányért:)
egyébként engem azért cseszegetett, mert 7 hónaposan ment a gyerek. szerinte ne engedjem, árt neki!!
:))
Az én védőnőmnek is vannak hasonló "aranyköpései", borzasztó---
Az én babám sincs még 7 hós, de már kapaszkodva áll. :)
Meg ne tudja a védőnője, hogy nincs egyedül az a baba a korai felállással, szívbajt kapna :DD
5-ös vagyok.
Egyrészről nagyon szomorú, hogy ilyen "szakemberek" vannak, másrészről viszont jókat röhögtem, szóval írhatnátok még ilyen "aranyköpéseket".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!