Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti meddig fürdettétek a...

Ti meddig fürdettétek a babátokat babakádban?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2 hós korától az apukájával fürdik a kádban. Praktikusabb is így, mint a kiskádban, plusz élménynek is jó szerintem mindkettőjüknek. :)
2013. jún. 24. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
20 hónapos lesz a hónap végén és tegnap akart először a nagykádban fürdeni.
2013. jún. 24. 15:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ!!

2 hónaposan?? Az nem korai még? Úgy értem még nagyon kicsi, biztos élmény neki?

2013. jún. 24. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:

16 hónapos, még mindig a kiskádban fürdik. Próbáltuk néhányszor a nagyban, de ordít benne, fél tőle, nem tudom miért.

Mondjuk nem is nagyon akarom egyelőre erőltetni, mert nekem is kényelmesebb az álványos kiskádban fürdetni, nem kell hajolgatni, jól hozzáférek.

2013. jún. 25. 04:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát vigyorog sokszor, úgyhogy rossz biztosan nem lehet neki. :)

Meg aztán babaúszásra szeretnénk járni vele, ahhoz elengedhetetlen a nagyobb kád, különben valószínűleg az uszodában félne, megijedne (mondjuk ez így is benne van a pakliban). Ez majd kiderül hamarosan.

De ha belegondolsz, kiskádban görnyedve tartod és közben mosod is. Nagykádban könnyebb azért, így neki is kényelmesebb.. Nyilván nagyobb korában lesz igazi élmény a babának a fürdés.

2013. jún. 25. 08:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, 11-es voltam.
2013. jún. 25. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!