7hós a kislányom, ebbe a rossz időbe miben vigyem ki sétálni?
Figyelt kérdés
Rövid ujjú body, plüs rugi, dupla anyagú kezeslábas, sapka, meg betakarom elég? A téli vastag overállt még nem akarom ráadni.2009. okt. 13. 12:41
1/5 anonim válasza:
Elég, de ha nem muszáj ne vidd ki ebben a viharos szélben!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ki lehet vinni rövid időre, de fontos hogy ne nagyon érje a szél. Nálunk most nagyon szeles és nyirkos az idő, ezért nem viszem ki, megvárom míg kicsit lecsendesedik. Aztán jól bebugyolálva teszek vele egy kört.
3/5 anonim válasza:
Mi ma voltunk kint a 7 hónapos lányommal kb 1 órát..
Először mert muszáj, a kaja nem jön fel és a levél sem megy el a postára..
Másodszor 7 hónapos már nem kicsi, azért mert fúj a szél, ki lehet menni.
Volt rajat egy rüvidujju body, plüssrugi,vastag polár kezelábas, vékonyabb sapka+ kapucni.
Betakartam egy takaróval és feletttem a lábzsákot.
Simán elaludt a levegőn.
4/5 anonim válasza:
az lehet,hogy már nem kisbaba, de ahol viharos szél van ott nem tudod meleg öltözettel megvédeni, ha esetleg valamit felkap a szél és felétek repíti. nem ajánlott ilyen időben kivinni.
5/5 anonim válasza:
utolsó előtti
És akinek muszáj? Nekem mennem kell nemsokára a fiamért a suliba Pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!