Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költ a párotok/férjete...

Mennyit költ a párotok/férjetek egy hónapban a babátokra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A párom kezeli a pénzt. Nekem ad, amikor kérek, de általában kérnem sem kell, mert magától ad. Ami pénzt a gyerekre kapunk, ahhoz nem nyúlunk, az marad a számlámon, igy még spórolunk is.
2013. jún. 22. 08:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy van/lenne hogy amennyit kérek annyit ad illetve amíg csak van neki addig ad. Természetesen én is tudom mennyiből gazdálkodunk tehát nem 100 ezreket kérek hetente.

De sose vonja kétségbe mire költök, nem számoltat el meg semmi ilyesmi.

Sajnos nekünk is vannak olyan hetek/hónapok mikor nem itt van mert a munkája miatt mennie kell és nem megoldható hogy naponta hazajöjjön majd reggel menjen mert baromi messze van.

Ez ami nálatok van tényleg kicsit olyan mintha gyerektartásként gondolna erre az összegre (nyilván nem a saját igényei rovására adja azt a pénzt hanem mert valamennyit kell azért adni).

2013. jún. 22. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi közös kasszán vagyunk, közösen kezeljük a pénzt. A férjem vállalkozó, tehát nem hó elején van fizu, hanem amikor munka van. Sose volt olyan, hogy nem adott ha a gyereknek kellett valami.
2013. jún. 22. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:
én kezelem a pénzt(anya)...pelus,bébikaja,játék, popsikrém,popsitörlő meg néha valami ruci,amit csak meglátok és megtetszik olyan 40.000 ezer havonta,de van hogy kicsit több! inkább én nem eszek,de neki megadok mindent! :)
2013. jún. 22. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Közös kassza van. Vagy az én vagy a férjem fizujából elutaljuk a számlákat, meg amit kell. A maradék meg az összes többi dologra. A férjem nem nagyon költ magára, ha szeretne valamit megbeszéljük, hogy belefér-e vagy nem.
2013. jún. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!