Ti hogy jöttök anyagilag egy hónapban?
Nem tudom csak mi vagyunk-e így vagy mások is de majdnem hogy ki sem jövünk anyagilag egy hónapban.
8hónapos a fiúnk tápszeres 4hónapos kora óta kivaltottuk neki az ebédet és az uzsonnat bebiételre.
Hitelünk nincsen (helyette tartzozások vannak családon belül amiket minden honapban fizetünk 30-40ezer ft)
Van egy autónk semmi extra átlagos olcsóbb kategoriás autó.
Párom hav:onta 100-120ezret keres mégis hónap közepe fele mar nincs penzünk kölcsön kell kérnünk,
Családi házban lakunk.
Nem szórjuk a pénzt, annyi hogy párom is énnis dohányzunk.
Ruhat nem veszünk magunknak, etterembe sem járunk.
De egyszerűen nem tudom hogyan tudnánk spórolni.
A fiúnknak "mindene"megvan nem nélkülözik kajája,nasija, játékai,ruhái-mindig ő az első ha boltba megyünk.
Más is van így?
Mit rontunk el minden hónapban?
Szerintem nem vagytok egyedül,nem rontotok el semmit.Sajnos a fizetések nem túl magasak, a kiadás viszont sok...
Nem akarok beleszólni,de ha leszoknátok a cigiről,akkor elég sok pénzt megtakarítanátok...
Két ember cigije rengeteg, még akkor is, ha nem olyan sokat szívtok.
100-120 ezerre (meg nem tudom te mennyit kapsz) cigi, havi 30-40 ezer tartozás törlesztés, autó fenntartása, családi ház fenntartása. Csoda, hogy éppen kijöttök szerintem.
A cigin sokat lehetne spórolni.
Meg a bébiételen. Napi 2 bébikaja helyett inkább főzz, úgy olcsóbban kijönnétek.
Nasi sem létszükséglet, mi játékot sem veszünk minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!