Ti hogy jöttök anyagilag egy hónapban?
Nem tudom csak mi vagyunk-e így vagy mások is de majdnem hogy ki sem jövünk anyagilag egy hónapban.
8hónapos a fiúnk tápszeres 4hónapos kora óta kivaltottuk neki az ebédet és az uzsonnat bebiételre.
Hitelünk nincsen (helyette tartzozások vannak családon belül amiket minden honapban fizetünk 30-40ezer ft)
Van egy autónk semmi extra átlagos olcsóbb kategoriás autó.
Párom hav:onta 100-120ezret keres mégis hónap közepe fele mar nincs penzünk kölcsön kell kérnünk,
Családi házban lakunk.
Nem szórjuk a pénzt, annyi hogy párom is énnis dohányzunk.
Ruhat nem veszünk magunknak, etterembe sem járunk.
De egyszerűen nem tudom hogyan tudnánk spórolni.
A fiúnknak "mindene"megvan nem nélkülözik kajája,nasija, játékai,ruhái-mindig ő az első ha boltba megyünk.
Más is van így?
Mit rontunk el minden hónapban?
"Ja és gratulálok, annak, aki azt írta, h az anyuka menjen el dolgozni egy 8 hónapos csecsemő mellől!!!!!!Annak tuti nincs gyereke..."
1. éves kora után elmehet 4-6. órába dolgozni gyes mellett vagy mehet bölcsibe is és dolgozhat 8. órába, a világ nagy részén csak 6 max 12. hónapot maradhatnak otthon az anyák.
Sajnos nem azt a világot éljük, ahogy egy fizetésből meg lehet élni.
Ja: "1 éves kora után"!
8 hónapos babáról van itt szó!!!!!!!!!!!
Nem érzem magam szanalmasnak!!!
Feltettem egy kérdést de kb.a 20válaszbol 14sértő.
Terhesség alatt természetesen nem cigiztem és szoptatás alatt sem.
Amikor azt írtam a gyerek az első ha boltba megyünk nasit kap azalatt nem csokira és egyéb dolgokra gondoltam hanem: joghurt,tejszelet,enni való,tea,gyümölcsle
Játékot sem kap hetente havonta.
De úgy gondoljuk ha mi nem is neki mindene meglegyen és ez a normális szerintem.
50ezret kapok amiből 10 megy egy megtakarításra.
Többen irtatok menjek el dolgozni.hát nem fogom beadni a7,5 hónapos fiamat bolcsibe.nem büdös a munka szoktam nézni otthon végezhető munkát de fele átverés és nincs is.
Nem azért szültem hogy beadják a bolcsibe és más nevelje. Pici még az anyjara szüksége van
Akkor mégse 100-120 ból éltek,hanem 130-160 ből.
Az azért már más.Tegyétek le a cigit,és máris sokkal több marad a kasszában!
"Mit rontunk el minden hónapban?"
Te kérdezted! Erre megírták a frankót, hogy rakd le a cigit.
Mit vártál mit fognak írni????
Milyen választ vártál?
Két lehetőség van: csökkenteni a kiadásokat vagy növelni a bevételeket. Ha meg egyiket sem akarjátok megtenni, nem kell sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!