A Jennifer nevet, hogy lehetne nem Dzs-vel anyakönyvezetni? Ez a név marad, ebben biztosak vagyunk, egy elhunyt amerikai ismerősünk emlékére is ezt szeretnénk adni, de nem Dzs-vel.
TE honnan olvastad ki,hogy nem dolgozok Drága?
Látom megjelentek a dögkeselyűk a semmire...
Vidéki emberek mondták nekem, hogy vidéken sok mindenben más a helyzet, bizonyos, nevek, öltözködési viselkedési szabályok eltérőek mint a Fővárosban mivel 15 évig nem is éltem Magyarországon!
Mit is várhattam egy ilyen fórumtól...
Az Ön előtti hozzászóló kedves mondata, hogy sebaj, majd megkapja az élettől - ezt kívánja, egy kislánynak, hogy bántsák, verjék meg a neve miatt...Remek.
Ő az aki szánalmas, a gonoszságával, a rosszindulatával, dislike a Faceboook-on sajnos itt nem lehet, így nem Tökmindegy?!!!
És itt milyen agyi, és intelektuális képességekről beszélhetünk?!
VAlóban így van, hogy Mo-n senkit, és semmit nem toleráltok, jól belétek lett nevelve a kommunizmus.
Én cigányt sem bántanék azért mert Esmeralda egyszerűen nem érdekel nem fogalkozom vele, sose találkozunk és csókolom.
Nem tanácsot kértem, hogy mi legyen a neve.
"ezt kívánja, egy kislánynak, hogy bántsák, verjék meg a neve miatt...Remek. "
még az olvasás sem megy ezek szerint ....
J-vel NEM lehet, attól még valaki használhatja úgy, de hivatalosan ő DZSennifer lesz. nekem is van ismerősöm, Jenniferként írja, de a személyiben DZS van.
Vidéken élünk, van a családban kisunoka, Jenifer, és nem vagyunk cigányok. Van gond a cigánysággal, de nem a nevük..
Jól kapisgál a kérdező, hogy a kapcsolat fontos, ha kulturáltan ír, én válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!