Kevés ennyi alvás?
babák 20 perc után kerülnek mélyalvásba. tehát a tied nem kerül ebbe, azért alszik ilyen keveset.
nem tudom hogy altatod, de próbálgasd, hogy nem teszed le egyből, hanem kivárod a 20 percet és csak utána jössz el mellőle vagy teszed le, stb.
nehéz és még neki is tanulnia kell :)
ahogy nő, úgy változik majd, te is belejössz meg ő is :)
addig meg próbálkozzál, hátha sikerül :)
Szerintem ez időszakos a babádnál. Az Én ugyanennyi idős kislányomnál is volt olyan időszak (1-2 hét), amikor délután 2-től nem aludt estig szinte semmit..
Igen, sajnos van ilyen.
Én azt mondom, próbáld meg jó alaposan lefárasztani. Amikor ébren van masszírozni, játszani vele, és akkor letenni aludni, amikor már nyűglődik, vagy látod rajta, hogy álmos.
Ezen kívül próbálgasd többféleképp elaltatni. Például kézben, a hasadon simogatás közben, vagy leteszed a kiságyba és mindig visszamész hozzá, ha sirdogál.
Valamelyik csak beválik nála. Lehet, hogy egyszer így, egyszer úgy fog elaludni..
Próbálkozz mindenképp, mert szerintem egy ekkora babának igenis kell még több alvás. Már csak azért is, mert hamar elfáradnak, még nem lehet a figyelmüket sokáig fenntartani, szóval nálunk legalábbis az ilyen nemalvásoknak hamar nyűglődés lesz a vége.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!