Én már ezt nem bírom idegileg! És ezt a babácskám is érzi!? (több lent)
Kezdem az elején! 10 éve vagyok együtt a férjemmel és 2 éve vagyunk házasok! Eddig jól éltünk igaz,hogy albérletben lakunk de mivel a pénz rendben volt úgy döntöttünk jöhet a pici! Ő most 14 hónapos! Viszont a születésétől nagyon nehezen élünk! A férjem előtte külföldre járt mert kamionos! Születése után az a cég megszünt akkor belfüldön dolgozott de sajna az olyan fiztés volt,hogy vissza kellett menie külföldre! Viszont állandóan gond van a fizetésével már kb a 3. helyen van de ez sem lesz jobb! Hónap végére már bele vagyok betegedve,hogy nincs pénzünk! Rettenetesen érzem magam,hogy nem tudok mindent megadni a kicsinek és ezt ő is érzi! Sajna én sem tudok visszamenni dolgozni mert hiába a bölcsi én a kereskedelemben nem találok olyan állást ami a bölcsi nyitvatartásához alakítható lenne!
Hogy lehet ezt átvészelni?
Csak a kicsit sajnálom de nagyon! :(
Ez téged zavar, a kicsit nem zavarná! Hidd el sokkal rosszabb körülmények között is fel tud nőni boldogan egy gyerkőc!!!De mivel téged ez ennyire frusztrál, ezt érezheti a pici is és így már meg is van az ördögi kör!
Magadba kell helyre rakni, hogy nem tudsz mindent megadni a babádnak - teszem hozzá, nem is kell neki minden! A lényeges dolgok legyenek meg: étel, ital, pelenka. Ruhákat, öltözködést pár forintból is ki lehet hozni turikból, akciókból. Én mindig nézem az akciókat és úgy vásárolok neki. Nem tudunk neki mindent megadni, de nem is áll szándékomban. Én is úgy nőttem fel, hogy kevés pénze volt a szüleimnek! Még is diplomás (szinte minimálbéres tanár) anyuka lett belőlem. Szerintem ez nem pénz kérdése.
Azt elhiszem, hogy nagyon rossz lehet, hogy a gyerek után kerültetek ilyen anyagi helyzetbe, de kis változtatásokkal, okosan ki lehet jönni kis pénzből is!
Sok sikert és ne keseredjetek el!
Munkát kell keresned, ha nem bolti munka akkor mást.
Ovi is így lesz nyitva, és akkor már gyed/gyes sem fog járni, akkor egy fizetésből hogy fogtok megélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!