Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz a baba lakcímkártyáján?

Mi lesz a baba lakcímkártyáján?

Figyelt kérdés
Gondolom kapni fog, amint megszületik, vagy hogy működnek ezek? Az anyakönyvi kivonatot kell elvinni az önkormányzathoz? Novemberre vagyok kiírva és már most előre gondolkodnék, mit hogyan kell majd csinálni. Kérdésem, hogy albérletben lakok és ugye lakcímem egy 200km-rel arrébb lévő városban van a tartózkodási helyem meg ahol ténylegesen vagyok albérletbe. Akkor a kicsinek melyik cím fog szerepelni a lakcímkártyáján?
2013. jún. 19. 21:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
minden rendben van, a tulaj rendes, tudja hogy kisbabát várok. Én vagyok csak tartózkodási helyre bejelentve. DE akkor a kicsi meg a 200km-es címen lesz. köszi a válaszokat!
2013. jún. 21. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Bölcsődei, óvodai, de legkésőbb az iskolai beíratkozáskor majd meglátod, mennyire mindegy, hogy a tényleges lakcímed van-e a lakcímkártyán...
2013. jún. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!