Ecetes víztől lesz vmi baja a kicsimnek?
Figyelt kérdés
Az edényét beáztattam jó ecetes vízbe a vízkő miatt és a párom abba csinálta meg a tápszer és kb 10-20 ml megivott már belőle a pici mire észrevettem. Vagy hívjam az ügyeletet?2013. jún. 19. 21:05
1/12 anonim válasza:
ha kiöblítette előtte az edényt akkor nem hiszem hogy bármi baja lenne
egyébként meg ha nem reklamált és nem furcsálta az ízét annyira sok nem lehetett benne az ecetből
2/12 anonim válasza:
Gondolom, hogy előtte kiöblítette. De nem lesz tőle semmi baja.
3/12 anonim válasza:
tömény ecetet,?..
én felhívnám azért,nem sír hogy marja a gyomrát?
mert ha nem sír akkor talán nincs gond.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem ööblítette, hanem az ecetes vízbe csinálta meg a tápszert :(
2013. jún. 19. 21:09
5/12 A kérdező kommentje:
kb 3 decibe volt egy kupicányi beleöntve. 10-20 milit ivott és furcsálottam,hogy nem kell neki, mire megkóstoltam és akkor éreztem.
2013. jún. 19. 21:10
6/12 anonim válasza:
figyelj,nem akarom osztani az észt,
nyugodtan hívd fel az ügyeletet és ott adnak tanácsot.
7/12 anonim válasza:
jaaaaj ezek az apák :)
okosak ám a babák nem esznek meg akármit
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Képzeld el, mi is így jártunk pár éve. A vízforralót tisztítottam, állni hagytam benne 1 liter vízben 2 deci ecetet. Férjemnek nem szóltam, hisz mit tud ő a konyhai dolgokról. A babakaját is én intéztem. De úgy alakult, míg én a kertben voltam, férjem nagyon szorgos lett, sírt a kisfiam, hát ő elkészítette a tápszert. Én is figyletem odakint az időt, láttam kajaidő, de mire bejöttem már etette a babát. Kb 30 milit ihatott, mikor nem kellett neki több. Mondja is férjem, hogy fura, mert nagyon sírt gondolta éhes. Hát mikor megkérdeztem miből csinálta. Nagyon lelkiismeretfurdalásom lett. Felhívtam a védőnőt,aztán az orvosunkat, majd csak nem bírtam, felhívtam a kórházi ügyeletet is. Mindenhol azt mondták semmi baja nem lesz :) Szóval merem neked is mondani!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, főleg neked kedves utolsó ! Most megnyugodtam! Közbe én is hívogattam a gyerekügyeletet de már 4 perce foglalt.
2013. jún. 19. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!