Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet 7és fél hós...

Mi baja lehet 7és fél hós kicsimnek? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap sírdogál, nyöszörög... Láza nincs,lehet hogy fogzás miatt csinálja? Borzasztó,semmit nem akar játszani 2 napja, csak fogjam....
2012. szept. 25. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen a foga lehet vagy szeparációs szorongás!
2012. szept. 25. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Néha van ilyen időszak,lehet hogy a front miatt.Lábacskáját nem húzogatja?Nem fáj a poci vagy a fülecskéje esetleg,semmi furcsát nem látsz hogy valamijéhez nyúlkálna?Lehet hogy a torka,de akkor bágyadt lenne.
2012. szept. 25. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam ugyan ennyi idős és már lassan 1,5 hete eszi az idegeinket. :(

Nem jó neki semmi(sem ölben,sem üldögélve,sem álldogálva),nem játszik,alig eszik,aludni nem akar,az éjszakák rémálommá váltak.2 napig volt hőemelkedése,de magától elmúlt.Én nem vittem orvoshoz,nem szeretem ha minden vacakkal tömik feleslegesen (mivel a hőemelkedésen kívül más betegségre utaló tünete nem volt).

Én a fogára tippelek,bár nem tűnik úgy, mintha most jönne neki újabb.De lehet a frontok miatt is.

2012. szept. 25. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdődik a szeparációs szorongás...

Kitartást!!

2012. szept. 25. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nagy melegben jött a foga 5,5 hósan.aztán 8 hósan úgyhogy annyi idős volt mint a tiéd...jött a meleg akkor is,foga is bújt úgyhogy mindkétszer jó egy hétig egész nap nyafi-nyafi ment ..kitartás
2012. szept. 26. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagytok?Én a második vagyok :).Milyen volt a napotok javult a helyzet?
2012. szept. 26. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia ! Tegnap annyival volt egy kicsit jobb napunk, hogy dél körül aludt egy nagyot a kisfiam,utána, kb fél óráig jobb kedve volt, de egyébként sokat sírdogált, és mindig a kezemben akart lenni....

Remélem ma már jobb lesz, bár most meg jön a hidegfront, arra érzékeny, azt tudom....

2012. szept. 27. 07:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja, még az lemaradt,hogy nem hiszem, hogy valamije fájna, nyomkodtam a fülét, semmi. Néha ugyan pukizik nagyokat,de nem húzogatja a lábát.

Viszont amikor eszik, akkor van hogy sír, szerintem a foga lehet..Ami még nincs....

2012. szept. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!