Mi baja lehet 7és fél hós kicsimnek? Vigyem orvoshoz?
Az én kisfiam ugyan ennyi idős és már lassan 1,5 hete eszi az idegeinket. :(
Nem jó neki semmi(sem ölben,sem üldögélve,sem álldogálva),nem játszik,alig eszik,aludni nem akar,az éjszakák rémálommá váltak.2 napig volt hőemelkedése,de magától elmúlt.Én nem vittem orvoshoz,nem szeretem ha minden vacakkal tömik feleslegesen (mivel a hőemelkedésen kívül más betegségre utaló tünete nem volt).
Én a fogára tippelek,bár nem tűnik úgy, mintha most jönne neki újabb.De lehet a frontok miatt is.
Szerintem kezdődik a szeparációs szorongás...
Kitartást!!
Szia ! Tegnap annyival volt egy kicsit jobb napunk, hogy dél körül aludt egy nagyot a kisfiam,utána, kb fél óráig jobb kedve volt, de egyébként sokat sírdogált, és mindig a kezemben akart lenni....
Remélem ma már jobb lesz, bár most meg jön a hidegfront, arra érzékeny, azt tudom....
Ja, még az lemaradt,hogy nem hiszem, hogy valamije fájna, nyomkodtam a fülét, semmi. Néha ugyan pukizik nagyokat,de nem húzogatja a lábát.
Viszont amikor eszik, akkor van hogy sír, szerintem a foga lehet..Ami még nincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!