Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjátok meg a baba...

Hogyan oldjátok meg a baba mászását ha a kutya bent van a lakásban? Ki takarítja?

Figyelt kérdés

szőre hullik, mindenüt ott van.

locspocs időben vizes a kutya és mindenfelé koszt hagy maga után.

Mi a megoldás? Azon kívűl hogy mindig takarítgatni kelljen, minden séta után?

Apóséké a kutya, náluk lakunk.

Nem takarítanak mindennap! Nem tom hogy őket nem zavarja a kutyaszőr, meg amit behoz koszt.

Tök jó, nekem kell majd mindig takarítanom hogy a babám másszon ott náluk meg a konyhában?

Mit mondjak, hogy sűrűbben takarítsanak ne csak én?

Nálatok hogy van?

Bp.-i anyuka

2009. okt. 12. 10:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi kertesházban lakunk, és a kutyus szabadon jár ki-be a házból. Naponta porszívózás, felmosás Domestossal. Esős időben bejövet előtt lábmosás. :)+ Apa minden este kikeféli a szőrét. És a nappaliba, ahol a gyerekjátékok a földön vannak, a kutya nem jöhet.
2009. okt. 12. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves 10:47-es, nem értelek!

Melyik válaszban van a kérdező "letolva"?

Ha jól látom, tanácsokat kapott, csak Te szólogatsz be mindenki másnak.

Miért nem lépsz tovább egy másik kérdésre?

Kedves kérdező, bocs az Offért, már korábban írtam rendes választ is.

2009. okt. 12. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
ÉRTŐ olvasás, vágjátok? "LESZ" letolva. Azt írtam. Ez jövő idejű. Most hadd ne kelljen már ezen nyavalyogni, nem is ez a kérdés lényege...
2009. okt. 12. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

szia

nálunk is van kutya, de ő szoba kutya, tehát napi 3x van levive az udvarra ez után mindig "alvázmosás".ezt baba elött is így csináltuk.

amúgy mindennap reggel porszívózással és felmosással indul a nap, + délután még egy felmosás.

már 14hónapos a kicsi, így a kétzeri felmosás újra egy lett, de a mindennapos pórszívózás megmaradt.

még egyszersem volt egy kisebb náthán kivűl betegség.kopp-kopp

2009. okt. 12. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem tetszik az apósod piszkos kutyája, akkor költözzetek el tőlük. Egyszerű ez.
2009. okt. 12. 12:23
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Azért tettem fel a kérdésem mert nem tudunk elköltözni, ilyen egyszerű.

offért meg ilyenek nem haragszom.

a baj az, hogy a kutya mindenhova (ágy, fotel...)fel van engedve. a babámat is oda rakják fel, ahova a kutya felmegy.

dühítő....

2009. okt. 12. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nincs lehetőségetek elköltözni akkor tűrjétek. A kutya van otthon meg az após. Ha akarsz valamit az "alapszolgáltatáson" kívül akkor intézd el. Neked van a babád, nem nekik, nem nekik kell hogy fontos legyen ez. Amúgy egy egészséges kutyától nem lesz semmi baja senkinek. Beszéld meg a gazdával, takarítsatok stb. Mit vársz még? Remélem nem azt, hogy azt mondjuk lődd le a kutyát és dobd ki, mert a gyerek életveszélyben van!? Remélem is, hogy igaz kismamás részen vagyunk, de senki nem fog ilyet mondani! Megmondhatdnád apósnak, hogy elég rossz ha a kutya azt csinál amit akar, mert akkor azt hiszi ő a főnök. Vegyél neki egy Jan Fennel könyvet. Én sem takarítok minden nap, csak azért mondom mert nekem is van 3 kutyám. Mondjuk gyerek az nincs. Különben sem kell mindenhol mászni a babának. Gondolom a szobájába nem mehet be a kutya.

Ha állandóan mossátok meg fésülitek akkor mégjobban fog hullani a szőre, sőt a bőre is tönkre megy. Meg azért is hullik neki mert bent lakik. Kint is ugyanolyan jól elvan a kutya, ha nomrális gazdája van, de ez nem úgy megy, hogyha jön a gyerek akkor kidobjuk!

2009. okt. 12. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!