Hogyan oldjátok meg a baba mászását ha a kutya bent van a lakásban? Ki takarítja?
szőre hullik, mindenüt ott van.
locspocs időben vizes a kutya és mindenfelé koszt hagy maga után.
Mi a megoldás? Azon kívűl hogy mindig takarítgatni kelljen, minden séta után?
Apóséké a kutya, náluk lakunk.
Nem takarítanak mindennap! Nem tom hogy őket nem zavarja a kutyaszőr, meg amit behoz koszt.
Tök jó, nekem kell majd mindig takarítanom hogy a babám másszon ott náluk meg a konyhában?
Mit mondjak, hogy sűrűbben takarítsanak ne csak én?
Nálatok hogy van?
Bp.-i anyuka
Szia!
Jesszusom! Ki se engedném a szobánkból és állandóan bezárnám az ajtót , nehogy a kutya bejöjjön. Hihetetlen "primitívségre" utal az, ha valakinek kutyája van, ott lakik nála egy kisgyerek is, és nem takarítja el a kutya szőrét, nyomait. Ez minősízi őket... ismerek olyan családot, ahol cicák vannak, és habár csak látogatni mennek oda az unokával állandóan cicaszőr porszívózás van, meg rögtön alomtál ürítés, nehogy gond legyen.ez a minimum. Elköltözni nem tudtok?
Miért lenne primitívség együüt lakni egy kutyával.
Így gondolkodni primitívség.
Én sem szeretem a kutyát a lakásban, de attól az még nem primitívség, hogy kutya is van a lakásban. És gondolom, a kutya volt előbb, nem a baba :)
Szerintem sűrűn kell porszívózni, a hosszú szőrű szőnyegeket rövidre kell cserélni (abból könnyebben kijön a kutyaszőr, és bolha is nehezebben telepszik meg benne). És naponta legalább kétszer fel kell mosni.
Egyébként a gyerekek szeretik a kutyákat, és fordítva (kevés kivételtől eltekintve), jól el fognak együtt játszani, ha a kutya is olyan típus.
A falusi gyerekek régen kint játszottak a kutyákkal (és egyéb állatokkal) együtt az udvarban, senki se foglalkozott azzal, hogy a gyerek közelébe kutyaször kerül. Nem is voltak allergiás gyerekek akkoriban.
Ha téged zavar, akkor mielött leteszed a kicsit mászálni, fogd a söprüt vagy porszivót és takarits össze - ha rákérdeznek, mond meg, hogy nem szeretnéd, ha a pici összeszedné a szöröket.
Szerintem sem primitívség kutyával lakni de nem takarítani utána minden nap min.1x. ahol baba van az bizony már az.
Ne engedd ki a gyereket a szobátokból és a kutyát meg ne engedd be oda. Nem lehet még egy-két szobából kizárni a kutyust? Mondjuk még a nappaliból is és akkor ott is lehetne a baba. Az nem megoldás, hogy Te egész nap takarítasz más kutyája után bár tény, hogy náliuk laktok tehát nagyon nem reklamálhatsz. Talán az a legjobb, hogy bizonyos helyekre ne mehessen be a kutya.
Nálunk cica van.
Én úgy oldottam meg, hogy a konyhába nem mászkálhat a bébi, amúgy is járólap van, úgyhogy eléggé hideg (a konyha elzárt terület neki - ráccsal zártuk el, így a cica bejut a kajájához.
A nappalit pedig minden nap porszívózom, mert hát a szőr, és a hajunk mindenütt ott van a szőnyegen.
Sajnos kutyával nehezebb lehet, hisz kijár, a mi cicánk viszont nem.
Szerintem beszéld meg a családdal, hogy ha feljönnek a kutyussal, töröljék szárazra a lábait.
Sok kutyával csinálják, meg fogja szokni ő is, és a gazdik is.
Egyébként nem lehet gond.
Ellenállóbb a baba szervezete, ha nem steril környezetben nő fel, ne aggódj, inkább beszéld meg a többiekkel, hogy mindenki érdeke az, hogy ne hozza be a kutya a sarat, meg a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!