Melegkiütéssel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 14:30
2/9 anonim válasza:
soha nem tennék sem magamra sem gyerekemre normál hintőport, nagyon káros.. mi csak folyékony hintőport használunk.. de az nagyon jó.. krémes állagú könnyebben és gazdaságosabban lehet alkalmazni..
3/9 gabszem válasza:
nyugodtan hintőporozd be a kis hajlatait, hurkáit. Én Gabi hintőport használok.
4/9 anonim válasza:
Húsz évvel ezelőtt is hintőporoztak,akkor még nem volt folyékony fajta mint most,mégsem halt bele senki sem.
Oké,hogy haladjunk a korral,de sokszor a régi dolgok használhatóbbak,mint a mai hülyeségek(biztos jó a folyékony is,de azért még használ a sima púder is)
6/9 anonim válasza:
hát nekem a kislányomnak gyulladása lett tőle.. mindenféle húgyúti problémákkal, eleinte én sem hittem ebben a ne használj normál hintőport dologban, de ezek után eszembe se jut neki megint hintőport tenni a hajlataiba...
7/9 anonim válasza:
Az én kislányom is tele van melegkiütéssel, a derekán és a fenekén egybefüggő vörös folt volt tegnap. Ma már halványabb, de ott van. Hintőporozom, igazából csak ott kellene, ahol nincs kiütés, hogy az a bőr szellőzzön, de ez nehéz egy virgonc kislánynál :)
Próbálom hűsíteni pancsival naponta többször. Biztosan segít, csak nem veszem észre. Borzasztó érzékeny bőre van, egy pillanat alatt beborítja a testét a kiütés. Ma adok neki Calciumot, vagy Fenistilt, hátha jobb lesz neki.
8/9 anonim válasza:
Irasatok rá krémet a dokival én is ezt tettem. 300 ft volt gyógyszertári kikevert.
9/9 anonim válasza:
én First-tel fújtam, és használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!