Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melegkiütéssel mit lehet kezdeni?

Melegkiütéssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hintőporozd be
2013. jún. 19. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
soha nem tennék sem magamra sem gyerekemre normál hintőport, nagyon káros.. mi csak folyékony hintőport használunk.. de az nagyon jó.. krémes állagú könnyebben és gazdaságosabban lehet alkalmazni..
2013. jún. 19. 15:12
 3/9 gabszem ***** válasza:
nyugodtan hintőporozd be a kis hajlatait, hurkáit. Én Gabi hintőport használok.
2013. jún. 19. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Húsz évvel ezelőtt is hintőporoztak,akkor még nem volt folyékony fajta mint most,mégsem halt bele senki sem.

Oké,hogy haladjunk a korral,de sokszor a régi dolgok használhatóbbak,mint a mai hülyeségek(biztos jó a folyékony is,de azért még használ a sima púder is)

2013. jún. 19. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk a hintőpor vált be.
2013. jún. 20. 00:13
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
hát nekem a kislányomnak gyulladása lett tőle.. mindenféle húgyúti problémákkal, eleinte én sem hittem ebben a ne használj normál hintőport dologban, de ezek után eszembe se jut neki megint hintőport tenni a hajlataiba...
2013. jún. 20. 15:21
 7/9 anonim válasza:

Az én kislányom is tele van melegkiütéssel, a derekán és a fenekén egybefüggő vörös folt volt tegnap. Ma már halványabb, de ott van. Hintőporozom, igazából csak ott kellene, ahol nincs kiütés, hogy az a bőr szellőzzön, de ez nehéz egy virgonc kislánynál :)

Próbálom hűsíteni pancsival naponta többször. Biztosan segít, csak nem veszem észre. Borzasztó érzékeny bőre van, egy pillanat alatt beborítja a testét a kiütés. Ma adok neki Calciumot, vagy Fenistilt, hátha jobb lesz neki.

2013. jún. 21. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Irasatok rá krémet a dokival én is ezt tettem. 300 ft volt gyógyszertári kikevert.
2013. jún. 23. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
én First-tel fújtam, és használt.
2013. jún. 25. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!