Van itt olyan anyuka, aki 2009. júniusában szült?
Szia! Én június 11-én szültem ikreket. A kisfiú ekkor 2710g és 52 cm, a kislány 2930g és 52 cm volt. Ma voltunk gyerekorvosnál, így frissek a mostani adataim: a kisfiú 6450g és 66 cm, a kislány 6380g és 64 cm. Csak anyatejet kapnak.
Mindketten vidám, nyugodt babák. Nagyon szeretnek "beszélgetni", illetve mindent jól megnéznek, megfigyelnek, aztán hosszú gügyögéssel nyugtázzák, ha valami elnyerte a tetszésüket. Az ínyük már érzékeny, ezért sokszor a hűthető rágóka a sláger, amit már nagyjából meg tudnak tartani a kezükben, de a szájukba még nem tudják megfelelő oldalról benyomni. :)
Mindenkinek további szép és élményekben gazdag babázást kívánok!
Szia!
Június 1-én született a kisfiam 4060 gr-mal és 55 cm-rel.
Anyatejes, és tápszeres is két hónapja. Vidám, mosolygós baba, átfordul hasról hátra, kinyomja magát, nagyon szeretne ülni, fogja a tárgyakat, a tükröt nagyon szereti. Az éjszakát végigalussza, nappal csak fél órákat pihen(jobb esetben), de nem nyűgös. Mindenkire vigyorog, kacarászik:)
Van két foga alul, szereti a vizet:)
Boldog babázást:):)
Szia Én is júni 23.-án szültem a pici fiamat,aki persze már nem pici 11kg és kb 83 cm.
nem áll meg egy percre sem mászik, jobban mondva megy mint a meszes és feláll bárhol ahol egy kis fogást talál. aludni nem szeret nappal, éjjel és ha megébred csak mellettünk alszik tovább durván minden nap 6 kor kelünk:) enni mindent szeret főleg amit a mami főz most valamelyik nap 2 tálka babgulyást evett meg...
sok puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!