Miért gondolta úgy az orvos hogy túl sok Dvitamint adok a lányomnak?
Nem a kutacs és a fog között van összefüggés, hanem a D vitamin és a kutacs, illetve a D vitamin és a fog között.
Szerintem azt mondta, hogy már csak egy pici kutacsa van és a foga is jön már.
az nem baj, hogy van már foga, az viszont okoz(hat) bajt, ha túl hamar zárul a kutacs. Nem mondta, hogy csökkentsd a d vitamint? 2 naponta 1 cseppre mondjuk??
Nem a kutacs és a fog között van az összefüggés, és a korai fogzás sem gond, de a kutacs 1 éves kor körül záródik általában.
Mennyire rossz, hogy az orvostól úgy jössz el, hogy kérdéseket ébreszt benned... Adjon hasznos tanácsot, ahelyett, hogy ijesztget...
Nem értem miért nem csökkentette tényleg a D vitamint, ha az a kérdés merült fel, hogy sokat kap a baba...
Én tuti felhívnám, hogy akkor adjon tanácsot, kell-e valamin változtatni!
fiamnak koponyaműtétje volt, mert 3hósan eltűnt és be is csontosodott, torzan nőtt a feje, de nőtt.
kislányomnak 1 évesen is 2cm-es volt, azaz 2 ujjnyi
legkisebb kisfiamnak ujjbegynyi, 6 hónapos, ez kicsi, most őt is figyelni kell:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!