Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondolta úgy az orvos...

Miért gondolta úgy az orvos hogy túl sok Dvitamint adok a lányomnak?

Figyelt kérdés
A lányom 18hetes és már van egy fél foga,szépen forog mindkét "irányba".Ma mikor vittem az orvoshoz oltásra és megvizsgálta a doktornö megkérdezte hogy nem adok-e túl sok Dvitamint a gyereknek?Mondtam neki h nem,mindennap 1cseppet.Erre így nagyon flegmán megjegyezte hogy hát ez milyen érdekes mert hogy még van kutacsa de már jön is a foga.Nem értem az összefüggést egyébként meg azt se hogy ezt miböl gondolta?járt valaki már így?A foga miatt hiszi ezt?Anyatejes egyébként.
2013. jún. 18. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem a kutacs és a fog között van összefüggés, hanem a D vitamin és a kutacs, illetve a D vitamin és a fog között.

Szerintem azt mondta, hogy már csak egy pici kutacsa van és a foga is jön már.

2013. jún. 18. 21:15
 12/17 A kérdező kommentje:
És ilyenkor ez baj?h pici a kutacs de van fog?vagy nem tudom...lényeg h nem kap több Dvitamint mint kellene.Egyébként apukájának 4hósan már két foga volt.szoval lehet egy kis genetika is hozzá járul a fogacskához.
2013. jún. 18. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
a fejformája szabályos? nem torzul?
2013. jún. 18. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:

az nem baj, hogy van már foga, az viszont okoz(hat) bajt, ha túl hamar zárul a kutacs. Nem mondta, hogy csökkentsd a d vitamint? 2 naponta 1 cseppre mondjuk??

Nem a kutacs és a fog között van az összefüggés, és a korai fogzás sem gond, de a kutacs 1 éves kor körül záródik általában.

2013. jún. 18. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Mennyire rossz, hogy az orvostól úgy jössz el, hogy kérdéseket ébreszt benned... Adjon hasznos tanácsot, ahelyett, hogy ijesztget...

Nem értem miért nem csökkentette tényleg a D vitamint, ha az a kérdés merült fel, hogy sokat kap a baba...

Én tuti felhívnám, hogy akkor adjon tanácsot, kell-e valamin változtatni!

2013. jún. 18. 22:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem mondott utána semmit...hogy akkor most sok e az az 1csepp..amugy a fejforma teljesen rendben van,mert ezzel kapcsolatban is nézett valamit a buksiján.Mekkorának kéne lennie most a kutacsának egyébként?
2013. jún. 19. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:

fiamnak koponyaműtétje volt, mert 3hósan eltűnt és be is csontosodott, torzan nőtt a feje, de nőtt.

kislányomnak 1 évesen is 2cm-es volt, azaz 2 ujjnyi

legkisebb kisfiamnak ujjbegynyi, 6 hónapos, ez kicsi, most őt is figyelni kell:(

2013. jún. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!