Miért gondolta úgy az orvos hogy túl sok Dvitamint adok a lányomnak?
Figyelt kérdés
A lányom 18hetes és már van egy fél foga,szépen forog mindkét "irányba".Ma mikor vittem az orvoshoz oltásra és megvizsgálta a doktornö megkérdezte hogy nem adok-e túl sok Dvitamint a gyereknek?Mondtam neki h nem,mindennap 1cseppet.Erre így nagyon flegmán megjegyezte hogy hát ez milyen érdekes mert hogy még van kutacsa de már jön is a foga.Nem értem az összefüggést egyébként meg azt se hogy ezt miböl gondolta?járt valaki már így?A foga miatt hiszi ezt?Anyatejes egyébként.2013. jún. 18. 19:47
2/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem mondta hogy mondjuk nagy lenne,annyit mondott hogy van még egy "pici".
2013. jún. 18. 20:30
3/17 A kérdező kommentje:
Szóval igazából semmit sem mondott még arról se hogy ugye miért gondolja hogy sok a Dvitamin.
2013. jún. 18. 20:34
4/17 Kerria válasza:
Majdnem 1 éves volt, amikor még egy pici kutacsa volt a lányomnak, és már 12 foga volt... nem hiszem hogy ebben összefüggés lehet... DE nem vagyok orvos
5/17 anonim válasza:
Általában 1 éves korra zárul be teljesen a koponyájuk, addig ott lehet a kutacs. A foguk meg ugye hamarabb jön a babáknak. Nem értem az orvosodat...
6/17 A kérdező kommentje:
Igen anyukám is ezt mondta h a kutacs még jó sok idö mire "összenö" meg én is így tudtam.
2013. jún. 18. 20:54
7/17 A kérdező kommentje:
Volt már máskor is furcsa megnyilvánulása a dokinak,de ezt most nem tudom összerakni,hogy mi köze a Dvitaminnak ehez az egészhez föleg hogy a kutacs és a fogzás se függ össze.
2013. jún. 18. 20:58
8/17 anonim válasza:
Szerintem inkább kicsinek találta a kutacsát nem nagynak. A kis kutacs és a viszonylag korai fogzás miatt gondolhatta, hogy több D vitamint adsz.
9/17 anonim válasza:
Egyébként az én babám napi 2 csepp D-vitamint kap. Nekünk ezt irta elő a doki, szóval...
10/17 anonim válasza:
a d-vitamin segít a csontképződésben,valószínűleg ezért...a kutacs-fog összefüggést én se értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!