át szoktátok törölgetni popsitörlővel a babátokat ebben a melegben hogy kicsit felfrissüljön?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 14:09
2/14 anonim válasza:
Igen,de legtobbszor megmosdatom :)
4/14 anonim válasza:
nem,nekem elég gusztustalanok ezek a törlőkendők,csak jobban ragadunk tőle...még a szájukat sem törlöm meg vele!
5/14 anonim válasza:
Nem, mert ragacsos érzés lesz utána.
Nedves textilpelenkával, rongyzsepivel viszont igen. Amikor ilyen meleg volt, inkább napközben is egyszer pancsoltattam, nem csak este. Kellemesen felfrissült, jobban aludt utána.
7/14 anonim válasza:
Van egy kicsi kis medencéje abba szoktam hűsöltetni ilyen melegben. Totál ki pancsolja magát el is fárad és alszik tőle mint a bunda. :) Törlőkendővel nem törölgetem át de többször kibontom a pelusból h szellőzzön kicsit és fújom enyhén :) Nagyon élvezi.
8/14 anonim válasza:
5hós am a lányom. utolsó voltam :)
10/14 anonim válasza:
Nem, mert fürdetem minden alvás előtt. Most is kint voltunk medencézni közel fél órát, most meg alszik mint a kisangyal. Jobb érzés megfürödve aludni, mintha csak át van törölve akármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!