Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok popsitörlővel...

Szoktátok popsitörlővel törölni a néhány hónapos babátok arcát?

Figyelt kérdés
Mert a hátoldalán láttam a kéz és fej jelet, amiből arra következtetek, hogy lehet....de jó e?
2012. márc. 11. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
igen! föleg ha maszatos vagy a nyaki redöjét is
2012. márc. 11. 10:02
 2/10 A kérdező kommentje:
A nyakát, kezét én is szoktam....de az arca annyira finom és érzékeny....félek...
2012. márc. 11. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
En nem szoktam. Tiszta vizes textilpelust hasznalok erre a celra.
2012. márc. 11. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
1 éves a babám, ha maszatos mindig popsitörlővel tisztítom az arcát. Semmi baja tőle.
2012. márc. 11. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is használom,de csak natúr kendőt (nem tartalmaz alkoholt és parfümöt) és előtte bevizezem. Valamikor a kezét kell gyorsan letörölnöm vele, akkor nincs idő vizezni.

Arcra azért nem ajánlják, mert ha valami allergia mégis kijön rajta, akkor ez fokozza.

Sokszor csak bevizezem a kezem és úgy törlöm meg a kis arcát.

Azért a vegyszer, az mégis vegyszer....

2012. márc. 11. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, amikor nagyon maszatos, bár nagyon utálja...:) Mostanában inkább elmegyünk a csaphoz mosakodni.:) De ha erre nincs lehetőség, akkor simán megtörlöm. 2 éves, pici baba korától a pampers sensitivet használjuk, eddig semmi gond nem volt, sem a fenekével, sem az arcával.:)
2012. márc. 11. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
mi is használjul.Azelőtt mindig pöttyös volt az arca a kajcsitól,mióta törlőkendőzünk,azóta nincsenek pöttyök
2012. márc. 11. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha azzal töröltem meg az arcát, egyből piros foltos lett neki, úgyhogy én nem teszem.
2012. márc. 11. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Előfordult már, hogy kajálás közben azt tudtam hirtelen magamhoz venni, így megtöröltem vele, a kezét is bár ő szopja az ujját, így azt sem szivesen töröltem vele. Rendszeresen viszont nem használnám, sem kézre sem arcra. nyilván ha játzsótren vagy olyan helyen ahol nincs víz megtörlöd vele néhanapján semmi baja nem lesz. Én itthon is ha nagyon kakis, akkor is jobban szeretem lemosni a bidében a kis fenekét, mert néha bizony hiába törlöm a pospitörlővel tisztára a fenekét, én érzem a kakiszagot a bőrén.
2012. márc. 11. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha popsitörlővel, akkor csak Sensitive popsitörlővel. Mindegy milyen márka, de az illatosaktól kiütéses és lángvörös lett az arca, a Sensitive-től nem.
2012. márc. 11. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!