Kulcscsomót oda szoktátok adni a babának, hogy azzal játsszon?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 13:47
1/7 anonim válasza:
igen, biztos mi is kaptunk szüleinktől, hiszen ki ne tudná, hogy milyen a kulcs íze??:)
2/7 anonim válasza:
Én nem. Illetve egy régi lakáskulcs a gyerekek játéka, de leginkább azt is már azóta "használják", hogy nem mindent-szájbavevősek.
Mondjuk én leginkább azért nem adom oda, nehogy elveszítsük. (Pl. elejti be egy csatornába, vagy ilyesmi...)
3/7 anonim válasza:
Igen, oda, és jobban vigyáz rá, mintha nálam lenne, úgy fogja az utcán is, mintha az élete múlna rajta :) Az más kérdés, ha be kell jutni a házba, már nem annyira örül, ha elvesszük, amíg kinyitjuk a kaput vagy az ajtót. Volt saját kulcscsomója is, de az nem volt olyan érdekes, mint a miénk.
5/7 anonim válasza:
Nem, mert mindent a szájába vesz, és ezt speciel nem szeretném, hogy csócsálja.
6/7 anonim válasza:
Igen, 18 hós és hónapok óta megkapja, ha kéri. Mikor mutatom neki, hogy varázslat, anya nyitja az ajtót, az nagyon tetszik neki. :-) Eddig még nem lett semmi baja attól, hogy odaadtam neki a kulcsot, figyelemelterelésként is nagyon jól működik.
7/7 anonim válasza:
én nem adok oda neki,de a férjem igen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!