4 hónapos babát vinnétek már strandra?
Én anno azért vittem, mert elkezdtünk babaúszásra járni. De nem mindegyik strandnak megfelelő a vize. Csak óvatosan!
Anno a gyerekorvosunk mondta, ha anyatejes, akkor 3 hónapos kortól, ha tápszeres 4 hónapos kora után lehet úszni vinni. Nem tudom helyénálló-e ez, de mi így tettünk.
Ha van babamedence akkor abba szerintem beviheted.
Még az 1 évesemet se vinném bele.Nem vagyok híve..sajnos.Inkább vettünk egy kis medencét,kitettük a fa alá az árnyékba a kertbe,egy kis babafürdetőt bele,hogy kevésbé száradjon ki a bőre,ép elég neki a meleg is.10-15 percet elpancsoltak,addigra úgy is elhűlt a víz.
egy 3 gyermekes anyuka..
Szerintem viheted nyugodtan. Vigyetek babakocsit abban szuperül tudnak pihenni.Ráadásul el is nyomja a víz és a zajok. Én ajánlom ezt az úszógumit ha már babaúszásra is mentek ez nagyon hasznos a strandon is utána. :
http://www.youtube.com/watch?v=ws_K1yyxk3A
Nekünk is ilyen van csak már nagyobb egyel és imádja a lányom. Jó szórakozást!:)
Nem vinnék 4 hónapost strandra, még 1-2 évest sem.
Akkor már inkább természetes víz, a strand vize fertő, minden gyerek belepisil, lábgomba és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!