Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babát vinnétek már...

4 hónapos babát vinnétek már strandra?

Figyelt kérdés
belevihetem már a meleg vízbe rövid időre?

2013. jún. 17. 11:28
 1/10 Kerria ***** válasza:

Én anno azért vittem, mert elkezdtünk babaúszásra járni. De nem mindegyik strandnak megfelelő a vize. Csak óvatosan!

Anno a gyerekorvosunk mondta, ha anyatejes, akkor 3 hónapos kortól, ha tápszeres 4 hónapos kora után lehet úszni vinni. Nem tudom helyénálló-e ez, de mi így tettünk.

Ha van babamedence akkor abba szerintem beviheted.

2013. jún. 17. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

Még az 1 évesemet se vinném bele.Nem vagyok híve..sajnos.Inkább vettünk egy kis medencét,kitettük a fa alá az árnyékba a kertbe,egy kis babafürdetőt bele,hogy kevésbé száradjon ki a bőre,ép elég neki a meleg is.10-15 percet elpancsoltak,addigra úgy is elhűlt a víz.

egy 3 gyermekes anyuka..

2013. jún. 17. 11:33
 3/10 A kérdező kommentje:
anyatejes, babaúszásra a hétvégén megyünk először :) panelbe lakunk, szóval a kismedence nem kivitelezhető, sajnos.
2013. jún. 17. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Vinnék. Egyelőre csak a baba- vagy gyerekmedencébe. Vagy természetes vizekbe.
2013. jún. 17. 11:36
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is úgy gondolom, hogy baja nem lehet, ha csak rövid időre és meleg vízbe viszem :) de azért még mielőtt megyünk, rákérdezek a védőnőnknél is.
2013. jún. 17. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem viheted nyugodtan. Vigyetek babakocsit abban szuperül tudnak pihenni.Ráadásul el is nyomja a víz és a zajok. Én ajánlom ezt az úszógumit ha már babaúszásra is mentek ez nagyon hasznos a strandon is utána. :

http://www.youtube.com/watch?v=ws_K1yyxk3A

Nekünk is ilyen van csak már nagyobb egyel és imádja a lányom. Jó szórakozást!:)

2013. jún. 17. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem vinnék 4 hónapost strandra, még 1-2 évest sem.

Akkor már inkább természetes víz, a strand vize fertő, minden gyerek belepisil, lábgomba és hasonlók.

2013. jún. 17. 12:02
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
a természetes vizbe is ugyanúgy belepisilnek, meg a gomba sem csak medencénél van:))) A medence fertőtlenitve van a természetes viz nem. Szóval elég furcsa az elméleted.
2013. jún. 17. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Babaúszásra jártunk, 4 hónapos kortól lehetett az oltások védelme végett. De strandra csak jövő hónapban fogom először elvinni (23 hónapos lesz). Ott még nem volt, én nem láttam rá elég érettnek, most már biztosan fogja élvezni.
2013. jún. 17. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:
kedves 6. válaszoló! hol lehet ilyen úszógumit venni? nagyon tetszik! :)
2013. jún. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!