Fél éves babával miket lehet csinálni rossz időben bent a házban?
Figyelt kérdés
Vannak játékai, szoktam vele én is ezt-azt játszani, de amikor sokat van fent, egy idő után minden ötletem kimerül és néha szerintem unatkozik.
Ötletek?
2009. okt. 11. 13:51
1/10 anonim válasza:
Adj a kezébe valamit és eljátszik vele egy fél órát is. Nem kell mindíg "foglalkoztatni" egy gyerekekt. Nagyon fontos, hogy magától érdeklődjön, eljátszon. Csak tegyél elérhető közelségbe tárgyakat.
2/10 A kérdező kommentje:
Ő csak 10-15 percet van el egy-egy dologgal, és egy idő után elfogynak ezek a dolgok. Ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek valami jó ötlete.
2009. okt. 11. 14:04
3/10 anonim válasza:
Adj neki foglalkoztató játékot! Például van az a játék (a nevét nem tudom), ami egy műanyag labda különféle lékekkel, és a gyereknek meg kell keresni a beleillő játékkockát. Remélem tudod, melyikről beszélek. Az ilyen kreatív játékokkal sokkal jobban elvan, mint egy unalmas plüsivel. =)
4/10 A kérdező kommentje:
Fél éves baba már rájön, hogy melyik hova való?
2009. okt. 11. 16:53
5/10 anonim válasza:
Nem valószínű, de lefoglalja és fejleszti a pici logikáját. Elbabrál vele, hidd el. =)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az tippet, lehet ezt kérünk névnapra a nagyszülőktől:)
2009. okt. 11. 18:05
7/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen! =)
Jó babázást!
8/10 anonim válasza:
Nálunk nagyon beváln(/t)ak azok a dolgok, amik gyárilag nem babajátékok. Veszek egy egyliteres flakont leszedem a címkéjét, elmosom és rakok bele bármi zörgő cuccot (tészta) és jól ráhúzom a kupakját. Megsérteni nem tudja magát, de csörög, zörög neki. A babám annyira élvezi ezeket az újdonságokat, hogy le sem tudom írni. Lehet, hogy buta dolog, de nem lehet és szeritem nem is szabad állandóan új játékot venni.
9/10 anonim válasza:
Szia! Mi vettünk neki a könyvesbolta pici gumi könyvecskét, ami tök színes, több lapos. Vannak rajta formák pl.: csillag, szív, nap stb. Ezt tudja rágni is és tetszik neki, hogy ilyen színes. Ez is jó megoldás egy ideig.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Midnegyik nagyon tetszik!
2009. okt. 12. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!