Lehet attól magasabb a hője, mert melege van?
Napközben 37,2 körül szokott lenni,de tegnap estére 37,7 volt,most meg 37,8.
Ezekből még nem vontam le az 5 fokot,de azért sokallom igy is úgy is a mért értékeket.2,5 hós
A 37,2 és a 37,3 teljesen normális egy babánál, pláne ilyen melegben.
Off: te minden nap megméred a hőjét?
nem mérem minden nap
37,7 ill.37,8 levonás nélkül annyi (sokallom még levonással is)
ilyen pici babának magasabb még a testhője, más a hőháztartásuk.
a 37,2-37,3 (levonással! mindig úgy mondjuk/írjuk, hisz le kell vonni belőle, akkor kapjuk meg a testhőmérsékletet!) teljesen normális egy ekkora babának.
ha sokallod, olvass utána, rengeteg helyen megtalálod a neten, vagy kérdezd meg a gyerekorvost, ő is meg fog nyugtatni, hisz ez természetes
első vagyok, miért lettem nulla százalékos??? engem tényleg érdekelt, hogy ha mindennap méri a babája hőjét, akkor ezt miért teszi...
Kérdező, ez nem láz, sőt, ebben a hőségben még csak hőemelkedésnek se számít. Nem muszáj levonni, levonás nélkül így alakulnak a hők: 38-38,5 között hőemelkedés, 38,5 felett láz.
Ha levonsz, akkor 37,5-38 között hőemelkedés, 38 felett láz. Ebben nem hinnie kell a gyerekorvosnak, Viszont ha a dokitok szerint 37,3 már láznak számít (illetve levonás nélkül 37,8), akkor az elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!