Xbettyx kérdése:
4hetes ksilányom keservesen sír, sokszor, vigasztalhatatlanul, sokszor nem alszik el. Nem éhes, nincs melege, nem fázik minden rendben. Hasfájósnak hasfájós, sensitive tápszert kap, espumisant hazsnálunk. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 13:41
1/8 anonim válasza:
Fáj a hasa... próbálj ki mást.
Colief
Biogaia vagy ami még nekünk bejött az a 7-es számú Schüssler só és a szélcső.
Sokat masszízozd a pociját az óra járásával megegyező irányba.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy pocakmasszázst még nem lehet csak 6 hetes kortól. A Colief csak anyatejes babáknál használható én úgy tudom.
2013. ápr. 19. 13:51
3/8 anonim válasza:
A sensitive tejmentes tápszert jelent? Mert egy ismerősöméknél kiderült, hogy tejfehérje-intoleranciája van a gyerkőcnek, ezért fájt a hasa az összes nem tejmentes tápszertől.
Egyébként ha főleg az esti, késő délutáni órákban sír, akkor lehet, hogy csak elfáradt már. Vagy esetleg cicit akar. Próbáltad ilyenkor cicire tenni?
4/8 anonim válasza:
Ja igen, és a Colief cseppet a tápszeresek is használhatják, ha tejalapú a tápszer.
5/8 anonim válasza:
Mindeközben ő hol van:)? A karodban megnyugszik? Vagy ott sem?
6/8 anonim válasza:
Colief cseppek! Meglátod, csodaszer!
7/8 A kérdező kommentje:
Beba sensitive tápszert használunk. a sensitive az az hogy kimondottan a hasfájós bébiknek van kifejlesztve. Szerintetek a COliefet használhatom az Espumisannal együtt?
2013. ápr. 21. 09:35
8/8 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos azt mondta, más a hatóanyaguk, lehet használni a kettőt egyszerre. Mi is együtt használtuk a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!