Ti éjjel is bofiztetitek a babátokat? Plussz egy hasfájos kérdés ezzel kapcsolatba?
Most olvastam egy ujságba ,hogy nemkell mindig bofiztetni ,mert a hasfájást nem a beszorult levego okozza,hanem a még fejletlen gyomor .
Mi errol a véleményetek ?
Lányom hasfájós volt sokáig, de közben iszonyatosan jókat büfizett és a pukik is jöttek szépen...szóval nála igaz, amit írsz.
Én amúgy éjjel nem büfiztettem, mert belealudt az evésbe, és nem akartam felkelteni. Reggel felkelt, felemeltem és már jött is a böfi.
Nem büfiztettem éjjel egyiket sem soha, hagytam őket pihenni.
És én is úgy tudom (tanultam), hogy nem a levegő miatt van pocakfájás. Pukizó- büfiző babánál is gyakran van. Fejletlen a gyomor, illetve érzékenyebb a baba a külvilágra, nehezebben alkalmazkodik, ezért van. (Érdekesség: hordozott babáknál sokkal ritkábban alakul ki.)
én sem büfiztetem,mert arra megébred/t.eleinte büfiztettem,meg mindig pelusoztam,aztán olvastam,hogy nem kell.peluscsere is csak kaki esetén van
nem attól van a hasfájás,hanem a 6 héttől már nem védi a hormon,és gyenge a kis pocakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!