Akiknek extra hasfájós volt a babájuk, tényleg igaz az hogy 3 hónapos kortól enyhül?
Kérlek öntsetek belém lelket!Mert teljes zombi vagyok!Se éjjelünk,se nappalunk!
2 és fél hónapos a babám aki bukós,hasfájós nagyon!Talán már a bukás kezd megszünni de a hasfájás még talán durvább mint 1 hónapja!
Már minden csodaszert kipróbáltunk:Coéief,Biogaia,Babycalm,infacol stb
Mindeggyik szer csak ideig-óráig használ!
öö édeskömény tea akart lenni az előttem lévőnél :-)
nekem ami használt :
pocak masszás minden reggel és este + a lábait nyomtam a hasához
alapos büfiztetés akár 20 percel is az evés után (érdekes h ha elaludtak akkor is ment a büfi talán még jobban is )
megnéztem mit eszek
szia
nálunk nagyon durva volt, és minden szertől még rosszabb lett. A milupa komfort táptól múlt el, napi 30 milit kapott 2x egyszer reggel egyszer este. Amúgy anyatejes volt 6hónapos koráig.
a doki javasolta és tényleg bejött, azóta átalussza az éjszakát. előtte egy őrület volt az éjjel.
Szia!
Nálunk csak a grippe water használt,semmi más.Szurkolok,hogy nálatok 3.hónap körül megszűnjön,nálunk 8hónapos koráig tartott és még mindig érzékeny a hasa:(
10,5hónapos
Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnos mint írtam bukós is!Így a Milumil komfort tápszert nem ihatja ment visszabukik neki(nagyon folyós)Anyatejet is kap(lefejve,nem szopik)amúgy a Lactogen Harmony tápszert kapja mert állítólag ez jó bukásra,hasfájásra is!Sajna nem nagyon van változás!
Gripe Watert nem lehet nállunk a patikába kapni csak ami 3 éves kor felett adható!
Szélcsövet használjuk,naponta többször is,hogy kijöjjenek a pukik,sokáig büfiztetem én is!
Tornáztatni,maszírozni nemnagyon tudom,hogy kell!
Nemtudom,én már megőrülök,nagyon kivagyok lelkileg,sajnálom őt is!Ráadásul nappal sem tudok pihenni mert van egy 3 évesem is akivel az élet ugyanúgy zajlik!
Akkor nincs más csak az idő!
Elvileg enyhülnie kéne a 3. hónap után.
Az én kisfiam extrán extrém hasfájós volt, és bizony még most is előfordul,hogy fáj neki,főleg éjjel pedig már 8 hónapos. Igaz,hogy ő tejfehérje érzékeny,de nem kap semmi tejszármazékot' és így is van,hogy valami megzavarja a hasát. Én már beletörődtem, megszoktam a 8 hó alatt,szerencsére azért már jóval ritkábban fordul elő.
Ha valaki,akkor én átérzem a helyzeteteket. Nekünk is pokol volt az első 3-4 hónap,míg ki nem derült az allergiája.
Kitartás, egyszer elmúlik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!