Ti magasabb hangfekvésben beszéltek a babátokhoz?
Én is Angliában élek.:) Amúgy a saját gyerekeikhez is így beszélnek, nekem fura.
Első, én nem pontoztalak, de azt kikérem magamnak, hogy csak kidobom a mezőre a gyerekem, mert nem beszélek hozzá fejhangon.
Én általában normálisan beszélek hozzá, de van, hogy megváltoztatom a hangszínemet, mert vannak olyan helyzetek, és nagyon tetszik neki. Pl. meseolvasás közben is. Nem hinném, hogy ez probléma lenne, én is felnőttem így valahogy, egyetemet végeztem, több nyelvet beszélek.
Az rendben van, hogy a gyerekek is emberek, de attól még gyerekek és szeretnek játszva tanulni, és egy-egy helyzetben mókás lehet a hangszín változás. Ezt olvastam több könyvben is, szerintem jó dolog. Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy neki jól esik, miért kell hülyének nézni és kibeszélni azokat, akik másképp csinálják?
Persze, ha valaki nagyon gügyög és eltorzítja a hangját, néha tényleg mulatságos tud lenni, de jót akar ezzel, jó érzéseket akar kiváltani a gyerekből, megnevettetni, miért baj ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!