Rendelnél ebayről mosható pelust?

szerintem elég jónak tűnik

Én innen rendeltem és ezeket
(narancssárga és dupla védőgátas,(a védőgát lehetne kidolgozottabb is) nagyon szuper nedvszívó képességű szerintem) --> kedvencem
innen zsiráfosat rendeltem, nagyon szép pihe puha viszont elég nagy, szerintem egy olyan 6 hónapos kórtól lehet használni (legkisebb méret) viszont akár 3-4 éves korig is jó, ami azért sokszor gond szokott lenni más pelenkáknál, hogy 2 éves kor után kinövi,( de cserében újszülött kórtól jó)
innen kékek rendeltem, nincs vele különösebb baj, pihe puha és minden, ráadásul ehhez nem kértem nedvszívó betétet még is küldtek, beszívja a nedvet és nem is panaszkodok rá, de szerintem ebbe inkább 2 betétet tennék (vagy másik betétet mint amit küldtek)

Szia. En az osszest onnan rendeltem. Dudeybaba a "markaja" azt hiszem.
Teljesen jok,a nyomtatott mintasak es a plussok is. Nem koptak ki,nem mentek tonkre a 100.mosas utan sem.
Van valasztek is,20kulsom van mindegyik mas mintaval.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!