Mosható vagy eldobható pelenka kérdéseim lennének?
Most tartunk ott, hogy dönteni szeretnénk, melyik legyen.
Melyiknek mi az előnye, hátránya, miért választottad azt , amit?
A mosható típusból melyiket használod, hogyan fertőtleníted? Mennyivel több munka?
Eldobhatóból melyik típust szereted, mennyibe kerül havonta?
Minden tapasztalat érdekel. Sokat olvastam utána, de szívesn olvasnék még.
mi a moshatót választottuk. nagyon olcsón vettem, itt ismerkedtem meg egy anyukával, ő varrta nekünk, szuperek! nagyon egyszerű használni őket, nem folyik ki a kaka, nekem nem esik nehezemre mosni őket, csak használat után kiöblítem és mosásig vödörben tárolom. 2 naponta mosok, 24 darab pelusunk van, plusz egy bolti mosható, ami jelzem csak annyival jobb a kézzel készülteknél, h. nem kell külön PUL külsőt rátenni. viszont 3x annyiba került.
nem kell folttisztítózni, nem kell vasalni, főzni, stb. ezt csak azok írják, akik még soha nem használták.
létezik kakifogó papír, amivel kiveszed egyben az "anyagot " és slussz. kiöblíted, ja kis kaki kerül a pelusra tiszta vízzel, sima szappannal kijön, majd vödörbe. ennyi . 2 perc.
használtunk az elején eldobhatót, mert volt egy vödör 1-es liberónk. a pisi kifolyt, a kuka örökké tele volt. örültem, h. kinőtte a gyerek :)
jah, mosni úgy kell, mint minden mást, csak öblítő helyett ecetet használok.
Mi is moshatóztunk.
Háromnaponta 3 perc mosógépbe pakolás és 10 perc teregetés nekem belefért, pedig lustafajta vagyok:).
A textil részeket 60 fokon mostam, a műanyagosokat 40en, ecettel és teafaolajjal öblítve.
Nekünk a zsebeseink és prefold/tetra + külső kombók jöttek be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!