Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen étvágygerjesztőt lehet...

Milyen étvágygerjesztőt lehet adni 6 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Homeopátiás szerek is érdekelnek, vagy bármi más.
2009. okt. 10. 20:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
100 g-ot ha megeszik bármiből akkor már boldog vagyok és akkor jól evett. Ez a plafon. Gyümölcsből fél üveggel,ha én készítem akkor sem többet. A zöldségeket nem szereti, tápszert útálja,csak éjszaka tudom megetetni vele félálomban. pl. 10 órakor gyümölcs, délután fél 2-kor szoptattam és kemény 50 g-ot szopott únszolásra.vagy pl. délután 4-kor Sinlac és este 8-kor még nem éhes és nem akar szopni.
2009. okt. 10. 21:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a Cebiont ajánlotta. Béres cseppet még nem kaphat. Azok vannak amiket már szedtek meg azokat a homeosokat lehet kipróbálni amit itt írt valaki. Nekem sem zabagép a babám bár azért ettől jobb a helyzet. De sokszor én is úgy etetem, hogy közben sír. :(

8 hónapos és 7 kiló, 3160g-al született. Pl. a szomszéd baba 4 hónapos és 7,5 kiló 3650-el született. :p

Nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként vért vettek tőle? Lehet, hogy vashiányos attól lehet étvágytalan. Legtöbbször ez van.

2009. okt. 10. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Én abszolút megértelek. Kislányom 9hónapos lesz, 6és fél kg és 3,7kg-val született!!!!!(7400nak "kellett" volna lennie 3hónapja!!!) Nem írtam félre. Én már csak tudom mi az ,hogy nem eszik a baba. 7hetes kora óta úgy szoptattam,hogy állva,ringatva (mármint én álltam) énekelve. Sosem sír éhség miatt. 100grnál többet ő sem evett még 7hónapig. Jártam vele gasztroentologúsnál és többször is kivizsgálták kórházban. Kutya baja. Én is majd beleőrültem,csak az volt a szerencsém,hogy ő a 3.babám és a másik kettő is pici még,róluk is gondoskodnom kellett. Nem értem rá megőrülni:)

Mi is csak c vitamint szedünk,már nem szopik,és képzeld egy hónapja rákattant a tápszerre. az étvágya is egyre jobb,ebédre és vacsira mindig eszik kb 100at,egyébként mást nem.

Én édessel nem is kínálom,nehogy az a kevés étvágya is elmenjen.

engem mindig azzal bíztatnak,ha egyébként szépen fejlődik a korának megfelelő dolgokat csinál,értelmes a tekintete,nem aluszékony stb. akkor próbáljak meg ne aggódni. 30 év múlva mindenki irigykedi fog a vékony alakjukra:)

Nagyon sok erőt Neked kedves sorstárs és kitartás,nemsokára jobb lesz!!!!!

2009. okt. 10. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
én megértelek, az enyim hetek óta hajnal 5 körül eszik tápszert, aztán képes du. 1-2-ig 60-100 ml tápszert megenni.. semmi nem ízlik neki, se gyümölcs, se főzelék, se üveges, se az általam készített, se cukorral, szóval szinte semmi. 5 hós múlt, amúgy nem látszik rajta, hogy keveset eszik, nagyon szép formás, csak engem is idegesít kicsit ez a nem evés. azért próbálom nem idegelni magam ezen, mert megérzi.. azért biztosan nem éhezik és előbb utóbb megoldódik a helyzet remélem. ja, és én nem adnék étvágygerjesztőt, míg tényleg nem veszít a súlyából.
2009. okt. 10. 22:15
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást! Valóban őrjítő tud lenni néha a helyzet. Már nem tudok mit kitalálni,mivel kínáljam,hogy jó ízzel megegye. Végső esetben akarok csak étvágygerjesztőt adni,mert félek hogy a néhány dkg-os hízás után most már a fogyás következik.Fehér bőrű,kék szemű,szőke kis legényke,úgyhogy még a betegségekre is fogékonyabb.Attól tartok,hogy most a téli influenza, megfázások közeledtével elkapunk mi is valamit,és akkor még a kevés súlyából is veszíteni fog.69 cm és 6800 g.DE EGY ÖRÖKMOZGÓ ÖRDÖGFIÓKA AKIT IMÁDOK.
2009. okt. 11. 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én babám sem egy haspók, volt, hogy felét alig ette meg az "előírt" adagnak. Átérzem a problémád. Csak azt a gondolatot szeretném még megosztani Veled/Veletek, hogy nem kell/kellene a kosztkérdésből ekkora ügyet csinálni. Manapság szinte minden az ételkérdés körül forog. Mit együnk ill. mit ne együnk. Nehéz ezen úrrá lenni. Nekem is. Az egyik kérdésre válaszoltam is, hogy a szopóreflexet kihasználva volt, hogy álmában etettem meg. Aztán a homeopátia segített. Kitartást!
2009. okt. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!