Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A második babának már nem jók...

A második babának már nem jók az elsőnél használt textilpelusok? Újakat kell (ene) vennem?

Figyelt kérdés

Azt olvasom itt második babát váróktól,hoyg újakat vesznek.

Nem jó ha magas hőfokon kimosom őket?

Van amelyik foltos, nyilván az jó lenne itthon, a többi meg minden egyéb helyzetben...

Nem?

2011. nov. 15. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Én nem vettem újakat.

Első babámról maradt vagy 30 darab, ebből 5-6-ot nem is használtam egyáltalán.

Nem volt semmi bajuk, miért vettem volna újakat?

A jobban használtakat itthon használtam, az újabbakat máshol.

2011. nov. 15. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
nem kell jó az.
2011. nov. 15. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Kifőzöd őket és tökéletes.
2011. nov. 15. 22:29
 4/10 alaszka ***** válasza:
Nálunk a családban egyik kézről a másikra mennek ezek, teljesen jó, és áztattam domestosos vízben, majd rendesen kimostam a mosógépben.
2011. nov. 15. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ezért nehogy újat vegyél. Nekünk a pelenkázófeltéten még olyan textilpelus is van, amit velem használt anyukám csecsemőkoromban!! és hidd el, hogy jobb anyag, mint a mostaniak :)
2011. nov. 15. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi is használtunk öröklött textilpelusokat is. Fehérítő, 90 fokos program a mosógépen. Nem tudom igazán, hogy tudatlanság vagy flancoskodás áll-e a háttérben, hogy köv. babának miért nem jó az, ami már megvan. Sztem ez nem ugyanaz, mint ha a kisebb testvér mindig csak a nagy levetett ruháiban járna.
2011. nov. 15. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megnyugodtam.

Anno jól bevásároltam - és jól is tettem mert mindehova ezeket használtam - és nem jött volna jól ha újakat kellett volna venni.

Jó éjt!

2011. nov. 15. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
A bátyám és köztem 9 év korkülönbség van és én is használtam az ő pelenkáit. Egyébként én most 37 éves vagyok.
2011. nov. 16. 06:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a harmadiknál is azokat fogom használni, amit az elsőnek vettem.
2011. nov. 16. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:

3.babám van. Ugyanazokat a textilpelusokat használjuk amit az elsőnek vettem.

Ha nem számítana a pénz akkor se vettem volna újat mert a textileplusra épp az a jellemző hogy annál puhább és jobb az anyaga minél többet volt használva) Jó nyilván nem az agyonhasznált szétszakadóra gondolok, de az első 10-15 mosásig olyan kemények valahogy hiába mosom-öblítem-vasalom.

Szóval én örülök hogy megvannak a régiek.

Domestos és alapos mosás után már használtam is a kicsinek.

2011. nov. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!