Első babámról maradt vagy 30 darab, ebből 5-6-ot nem is használtam egyáltalán.
Nem volt semmi bajuk, miért vettem volna újakat?
A jobban használtakat itthon használtam, az újabbakat máshol.
2011. nov. 15. 22:08
2/10 anonim válasza:
nem kell jó az.
2011. nov. 15. 22:11
3/10 anonim válasza:
Kifőzöd őket és tökéletes.
2011. nov. 15. 22:29
4/10 alaszka válasza:
Nálunk a családban egyik kézről a másikra mennek ezek, teljesen jó, és áztattam domestosos vízben, majd rendesen kimostam a mosógépben.
2011. nov. 15. 22:33
5/10 anonim válasza:
Teljesen jó, ezért nehogy újat vegyél. Nekünk a pelenkázófeltéten még olyan textilpelus is van, amit velem használt anyukám csecsemőkoromban!! és hidd el, hogy jobb anyag, mint a mostaniak :)
2011. nov. 15. 22:36
6/10 anonim válasza:
Mi is használtunk öröklött textilpelusokat is. Fehérítő, 90 fokos program a mosógépen. Nem tudom igazán, hogy tudatlanság vagy flancoskodás áll-e a háttérben, hogy köv. babának miért nem jó az, ami már megvan. Sztem ez nem ugyanaz, mint ha a kisebb testvér mindig csak a nagy levetett ruháiban járna.
2011. nov. 15. 22:36
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam.
Anno jól bevásároltam - és jól is tettem mert mindehova ezeket használtam - és nem jött volna jól ha újakat kellett volna venni.
Jó éjt!
2011. nov. 15. 22:38
8/10 anonim válasza:
A bátyám és köztem 9 év korkülönbség van és én is használtam az ő pelenkáit. Egyébként én most 37 éves vagyok.
2011. nov. 16. 06:48
9/10 anonim válasza:
Én a harmadiknál is azokat fogom használni, amit az elsőnek vettem.
2011. nov. 16. 11:08
10/10 anonim válasza:
3.babám van. Ugyanazokat a textilpelusokat használjuk amit az elsőnek vettem.
Ha nem számítana a pénz akkor se vettem volna újat mert a textileplusra épp az a jellemző hogy annál puhább és jobb az anyaga minél többet volt használva) Jó nyilván nem az agyonhasznált szétszakadóra gondolok, de az első 10-15 mosásig olyan kemények valahogy hiába mosom-öblítem-vasalom.
Szóval én örülök hogy megvannak a régiek.
Domestos és alapos mosás után már használtam is a kicsinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!