Milyen étvágygerjesztőt lehet adni egy két hónapos babának?
nekünk most kellett 24 órás mérést csinálni,m is ezzel küzdünk.
Egy evésre eszik átlag 40-et?
Mert az tényleg kevés.
És hányszor eteted egy nap?
(mi is 2 hónaposak vagyunk)
Mert majd tápból többet eszik, mi?! Most mondjam, hogy ne hallgass egy orvosra?! Nem merem. De a tej összetétele a baba igényeihez igazodik. Nem lehet jobb a táp, vagy gyenge a tej. Ez régen volt a dokik dumája.
Azonban vannak ilyen gyermekek. Boldogok, kissúlyúak, "alacsony fogyasztásúak". Tömni nem lehet/szabad.
Ne aggódj! Olvastad a Naplóm Ilonkáról c. cikksorozatot a Kismamában? Ilonka 2 évesen se volt 10 kg és semmi baja.
Magamról csak annyit, hogy anyum azért ment vissza dolgozni és rakott bölcsibe, mert nem ettem és ő nem bírta elviselni, mert úgy érezte, nem jó anya. A bölcsiben gondolom, nem kínlódtak velem... És felnőttem mégis, anya lettem.
Igény szerint szopizik, minden alkalommal amikor kéri, kapja is. és egy evésre eszik ilyen keveset. megállt a súlygyarapodásban kb 2- max 3 hete. egy dekát se hízott. csak nem szeretném hogy lemaradjon a fejlődésben, vagy baja legyen. istenigazából semmi tapasztalatom babákkal ilyen, a családban én vagyok az első, aki szült, és nem tudom mit csináljak, kire hallgassak.
a válaszokat pedig köszönöm, az illóolajat meg kipróbálom
Belegondolni is borzasztó, hogy tápszert adj neki miközben van tejed! Isten őrizz!
Homeopátia! Nekem az jött be étvágyjavításra! (és másra is)
Tényleg próbáld meg, hogy többször, akár 1-2 óránként tedd mellre, sőt még akkor is, amikor csak nyügös.
Elég neki 1 cici? Kináld meg a másikkal is. Nekem is két mellből lakott jól, az egyikből nagyon keveset szopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!