Esküvőre megyünk 8 hónapos babával, mi a véleményetek az alábbi ötletről?
Feltettem a kérdést az "Esküvő" témakörben is, de kíváncsi vagyok az anyukák szemszögéből is a véleményekre.
Tehát. A kicsim 8 hónapos, még éppen kúszik és 10 kiló. Ölben már elég nehéz hosszú ideig cipelni a fenekét, a babakocsiban sem bírja órák hosszat. Ezért gondoltam arra, hogy az étterembe vinnénk utazóágyat. Ha van olyan hely, ahol nincs útban, felállítanánk, így a gyerek is biztonságban tudna játszani, nekünk sem kéne megszakadnunk, meg talán kicsit mi is tudnánk szórakozni. Nyilván nem hagynánk magára, mellette maradnánk és megkérdeznénk a párt és az étterem vezetőségét is, hogy nem lenne-e probléma. A vőlegény az unokatesóm, a kisfiam még a nagymamájával sincs el sokáig, most kezd múlni a szeparációs szorongása. Tehát az, hogy valakinél hagyjuk megoldhatatlan, ráadásul van egy 4 évesünk is, akire szintén figyelni kell.
Szerintem az ötlet csak akkor kivitelezhető, ha sok-sok hely van. Ami általában nem jellemző a lakodalmakra.
Kicsi az esélye, hogy úgy el tudd helyezni, hogy senkinek ne legyen útban, és ne akadályozza a forgalmat, a táncot.
De az a biztos, ha megkérdezed. Nemcsak az ifjú párt hanem a szülőket is, mert lehet, hogy onnan jön majd több probléma.
Én igazából a babát sajnálom. Mi is voltunk vele esküvőn egyszer, de csak a szertartáson, ráadásul itt a közelben.
Emiatt nem tudott aludni délután, úgy sírt szegénykém, hogy majd megszakadt a szívem :(.
Be se tudtunk menni a szertartásra (sem), mert annyira sírt, csak kint voltunk a folyosón, én vígasztaltam, cipeltem, és közben a francba kívántam az egész esküvőt, és sajnáltam, hogy ennek tettem ki a kisfiamat.
Én tuti nem vinném vacsorára, akkor már biztosan fáradt lesz, aludni nem hiszem, hogy tud (hacsak nem nagyon jó alvó és nem zavarja a zaj).
Ezen kívül egyszer fordult elő, hogy nyáron a Balcsin nem feküdt le időben (9 hónapos volt), a kocsiban végig sírta az utat. Nagyon furdalt a lelkiismeret akkor is, nem győztem vígasztalni, és megfogadtam, hogy soha senki kedvéért nem fogom ilyennek kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!