A ti párotok is ki van akadva ha játékot vesztek a gyerkőcnek?
Én se adnék ki pénzt Jumperora sőt egészségtelennek tartom. Nekünk elektromos hintánk volt, de annyit volt benne a pici míg reggel letusoltam és wc-tem. Azaz napi kb 10 percet.
Tanuló labdánk van,de annyira nem hozza lázba a picit :/ Mi se élünk olyan jól, de mikor terhes lettem megfogadtam,hogy a gyerektől nem veszem el azt a pénzt ami neki jön. Így a 24 ezres gyesemből rendezzük az ételét,pelenkáját stb. A csp+adókedv. az ruhára és játékra megy. Nem akartam nagy gyűjtő lenni sőt.. (28Fp játék van használtan) de mikor látom mennyire örül a pici ... :) szerencsére 3-4játék kivételével minddel tudunk /tud játszani (8 hónapos) Nekem is a párom mondja ,hogy elég volt már stb. de tudja ,hogy akkor is megveszem ami tetszik.Amúgy a utolóag a párom is elvan a játékokkal és nem egyszer megjegyezte,hogy ez jó vétel volt. Én magamra nem igazán költök ,mert a gyereknek veszek inkább dolgokat a párom havi 2x eljár szórakozni. Szóval csitt van :) (csak egy ötlet: mond ,hogy befektetés. Ezeket a játékokat nagyon jó árban el tudod majd adni ,szóvak visszajön a 70%-a miután megunta a pici :) én pl. a hintát és a rezgőszéket is többért adtam el,mint amennyiért én vettem :P )
Kedves hetes, aki a rugós hintát írtad. Én írtam a bébikompról, hogy rossz. A rugós hintánál szerintem az a fontos, hogy ne használja túl sokat. Ha napi 20 percet ugrál benne (és annyit úgyse bír folyamatosan ugrálni szerintem), viszont emellett napi 10 órát mászkál négynézláb vagy kúszva a lakásban, abból valószínűleg semmi baja nem származik.
Az is fontos különbség, hogy a rugós hinta nincs körülrakva játékokkal, és nem alkalmas helyváltoztatásra (tehát nem lopja el a kúszás-mászás motivációját, hogy a gyerek oda akar jutni a szekrényhez, asztalhoz, hogy megnézze). A bébikomp valamelyest hasonlít a tévére: ha a szülő egy kis nyugtot akar, csak leparkolja a gyereket a tévé elé/bébikompba, és onnantól a gyerek el van magában, a szülő pihenhet. Egyikkel sincs semmi baj, ha csak napi fél óráról van szó, de ha az ilyen tevékenységek jelentős időt vesznek el a gyerek életéből, az már baj.
Az én férjem korábban párszor szólt, hogy minek vettem meg ezt-azt. Holott hihetetlenül olcsón vettem... és láss csodát, a gyerek kedvence épp az lett. Kiakadt egy kicsit egy 300 Ft-os játékon, majd mikor boltban járt, hazajött egy 3500 Ft-os rugdalózóval. Mert az neki nagyon tetszett és nem volt szíve otthagyni. Szóvá tettem ezt neki...
(azóta nem szól semmiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!