Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan budapesti...

Vannak itt olyan budapesti anyukák, akik angoloznak vagy németeznek a gyerkőccel?

Figyelt kérdés
Én sokat angolozok vele, jó lenne tapasztalatot cserélni, esetleg néha egy idegen nyelvű találkozót is összehozni. Ki hogyan csinálja és hogy halad? :)
2013. jún. 14. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. Engem is mindenki nyaggat itthon,hogy beszéljek a 10 hónapos lányomhoz idegen nyelven, mert a magyaron kívül 4 nyelven beszélek folyékonyan, mégsem tartom jó ötletnek. Nem is teszem.
2013. jún. 14. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én eldöntöttem, hogy ezt a pénzt, amit baba angolra költenék, félre teszem és inkább nyelvterületen járjon majd egy évet iskolába. Én így voltam, sokkal többet tanultam, mint 10 év iskolai nyelvtanulással.
2013. jún. 14. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi angol nyelvterületen élünk hosszú ideje,szóval nem vagyok pesti,de azért irok.Először csak magyarul beszéltem a fiamhoz,de mikor kint sétáltunk pl.és megszólitottak minket,a kommunikáció angolul folyt.Rá kellett jönnöm,hogy a fiamhoz beszélnem 'kell' valamit angolul is,a környezet miatt.Számomra a hanglejtés,hangsúly a legfontosabb,mivel pici még a gyerekem.1éves.Szavakat szoktam neki mondani,mondatokat nem igazán.Hogy hol tartunk?1 szót tud,de azt sem ejti ki rendesen.Doggy-ő azt mondja dooooggg :D

Ráér még én úgy érzem:)

2013. jún. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!