Szomszédolósok, barátkozósok vagytok, vagy inkább jobban szerettek kettesben lenni a babával?
Én nagyon szívesen beszélgetek a játszótéren a szimpatikus anyukákkal, meg a szomszédban is van egy kisfiú, aki majdnem egyidős az enyémmel, vele néha együtt sétálunk egy kicsit, ha véletlenül össze találkozunk. Voltunk már az udvarukban is, de én kifejezetten nem bírom ezeket a mindennapi összejöveteleket.
A szomszédokkal sem bratyizom olyan szinten, főleg az egyik oldalunkon lévő olyan "levakarhatatlan" típus volt, aki minden nap ott lógott valakinél, mikor az éppen csak hazaesett a munkából.
Szóval én az ilyesmitől tudatosan távol tartom magam, de alkalmanként nagyon jólesik akár ismerőssel, akár alkalmi, játszótéri ismerősökkel beszélgetni.
Van egy kismama, akivel pont a babák kapcsán barátkoztunk össze, de vele is kb. havonta egyszer szoktunk megbeszélni egy-egy találkozót. De talán most, hogy jobb idő van, lehet picit sűrűbben fogunk.
Lányok, valamit félreértettetek!:)
Szó sincs róla, hogy gubbasztanánk itthon, sokat sétálunk, kirándulunk, játszóterezünk, van szociális kapcsolatunk, főleg a nagy révén. Csak én szeretek ennyire másokhoz kapcsolódni, mert nekem ez kötöttség, hogy minden nap ahhoz igazítsam a programot, hogy mit beszéltünk meg másokkal. Ez belefér, de ritkán. Nekem nincs igényem arra, hogy csoportosan toljuk a babakocsit. Előfordul, hogy találkozom ismerős anyukával és együtt megyünk tovább, de nem beszélek meg ilyet előre.
Én is ilyen vagyok.
Nincs sok önbizalmam ismerkedés terén, az én fejemben az a kép él, hogy az anyukák úgyis kinéznének maguk közül, épp ezért nem járok játszótérre sem.
Lehet, hogy hülyeség, de amúgy sem voltam sosem az a fajta, aki imád cseverészni idegenekkel, én jól elvagyok egyedül is, illetve a kisfiammal.
14-es miért gondolod hogy kinéznek? Külsőd miatt avgy van valami prboléma a gyerekkel, vagy nem megszokott módon neveled?Még ha igy lenne az intelligens emberek akkor sem néznének ki.
Persze nem mindneki nagy társasági ember. Én világéletemben az voltam, bár bulizni sosem buliztam, de gyerekkoromban is mindig mentünk a szüleimmel, állandóan vendégség volt vagy náliunk vagy másnál. Ki mit szok meg. De azzal sincs baj aki nem ilyen, nem kötelező barátkozni meg sülve főve együttlenni amugy sem.
Nem kell ahhoz ok, hogy kinézzenek. Nálunk azért többnyire normálisak, ezért teljesen jól el lehet játszani a játszón, de ez felületes kapcsolat, ami nekem bőven elég. De olyan is volt, hogy egy másik játszó felé sétáltunk, ott volt néhány gyerek és anyukák, mi bementünk, köszöntem, ezek meg végigmértek és meg se nyikkantak. Se lepukkant, se feltűnő, se gazdag nem vagyok, nem volt erre a viselkedésre semmi okuk. De szerencsére ez nagyon ritka.
Inkább normálisak felénk, de én nem akarok anyukás közösséghez tartozni. Az alapvető dolgokat betartom, köszönés, néhány szó, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!